Σα. Μαρ 25th, 2023

Κυπριανός Παπαϊωάννου: Το συγκλονιστικό «αντίο» των ΛΟΚατζήδων στην κηδεία του (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το τελευταίο «αντίο» είπαν συγγενείς και φίλοι του άτυχου Κυπριανού Παπαϊωάννου, που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη μετά από σύγκρουση δυο αμαξοστοιχιών.

Η κηδεία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου, που πλημμύρισε από κόσμο, πένθος και θλίψη αποχαιρετώντας τον 23χρονο φοιτητή.

Τη νεκρώσιμο ακολουθία έψαλλε ο πατέρας του Κυπριανού, πάτερ Χριστόδουλος αλλά και ο νονός του που είναι επίσης ιερέας.

Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα κυκλοφόρησαν πολλά συγκινητικά βίντεο από την κηδεία και όχι μόνο, ανάμεσα τους και ένα συγκλονιστικό βίντεο όπου λοκατζήδες αποχαιρετούν με σπαραγμό τον φίλο τους, Κυπριανό Παπαϊωάννου.

Ο συγκινητικός επικήδειος του πατέρα του

Ο ιερέας πατέρας του άτυχου φοιτητή που σκοτώθηκε στα Τέμπη ανέφερε αποχαιρετώντας το παιδί του στον επικήδειο λόγο του, τι είχε πει με με τον 23χρονο γιο του πριν το μοιραίο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«“Τι θα κάνεις την Τυρινή γιε μου;” τον ρώτησα, “θα πάω με τη Χριστίνα μου στην Άνδρο για να προσευχηθούμε και να πάρουμε την ευλογία της Αγίας Μαρίνας”, μου είπε. “Ευλογημένα να πάτε γιε μου, προσεκτικά, με το καλό να επιστρέψετε”, του είπα εγώ» είπε αρχικά ο πατέρας του 23χρονου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr