Πα. Μαρ 31st, 2023

Κόρινθος: Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση των βιβλίων της κ. Μαρίας Τζιρίτα που συνδιοργάνωσαν το Βιβλιοπωλείο ΚΙΒΩΤΟΣ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ (εικόνες)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, το Βιβλιοπωλείο ΚΙΒΩΤΟΣ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ συνδιοργάνωσαν την παρουσίαση των βιβλίων “ΝΟΥΡΙΝ. Η ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΦΩΤΙΣΕ ΤΗ ΜΕΡΑ” και “ΕΥΤΥΧΙΑ θα πει…”, της κ.Μαρίας Τζιρίτα.

Η κ.Πηνελόπη Μπισμπίκη, ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου ΚΙΒΩΤΟΣ, καλωσόρισε την συγγραφέα και το κοινό, αναφέρθηκε στα δύο βιβλία της εκδήλωσης και εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον τρόπο με τον οποίο η κ. Τζιρίτα προσεγγίζει τα θέματά της.

 Η υποθηκοφύλακας κ. Σόνια Μέξη μίλησε, με το δικό της μοναδικό τρόπο, για τα βαθιά μηνύματα των δύο βιβλίων, αξιοποιώντας κατάλληλα το ποίημα: “Στην απλότητα κρύβεται η ευτυχία”, όταν μίλησε για το βιβλίο “ΕΥΤΥΧΙΑ θα πει…”.

 Η συγγραφέας κ.Μαρία Τζιρίτα διάβασε αποσπάσματα από τα βιβλία της, που μιλούν για τη διαφορετικότητα, την αδικία, την αγάπη και την ευτυχία, μίλησε για τις απόψεις και την στάση της απέναντι στη ζωή και τόνισε την τεράστια σημασία που έχει η εσωτερική αναζήτηση, αυτό το δύσκολο ταξίδι με τα πολλαπλά οφέλη, ατομικά και συλλογικά! 

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr