Σα. Απρ 1st, 2023

Κόρινθος: «Φοβάμαι τι θα γίνει αν βγει από τη φυλακή» λέει η 28χρονη που κακοποιήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της

Κοινοποίηση ειδήσεων

Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μελανιές στους κροτάφους και χτυπήματα στα μάτια, ήταν η διάγνωση των γιατρών του νοσοκομείου Κορίνθου οι οποίοι εξέτασαν την 28χρονη από την Αλμυρή λίγη ώρα μετά τον ξυλοδαρμό από τον 33χρονο εν διαστάσει σύζυγό της.

Η 28χρονη μητέρα με όσο κουράγιο της είχε μείνει την ημέρα που κακοποιήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της πήγε στο νοσοκομείο για να την εξετάσουν μετά από προτροπή των δικών της ανθρώπων.

Δέκα σχεδόν μέρες μετά και ενώ ο 33χρονος έχει ήδη προφυλακιστεί η μητέρα αναρρώνει από τα τραύματά της. «Νιώθω ασφαλής που έχει προφυλακιστεί αλλά φοβάμαι τι θα γίνει αν αλλάξουν τα πράγματα» είπε η γυναίκα μιλώντας στο Star.

«Ψυχικά είναι σοκαρισμένη. Επανέρχεται σιγά σιγά. Τις πρώτες ημέρες μου μίλαγε και έκλαιγε τώρα έχουμε μια καλύτερη επικοινωνία είναι και πιο ήρεμη και για τα παιδιά της. Ζούσε μέσα στον φόβο μέχρι και πολύ πρόσφατα. Τώρα νιώθει πιο δυνατή και νομίζω ότι ήταν καθοριστικό ότι πήγαμε από το νοσοκομείο στο αστυνομικό τμήμα» πρόσθεσε η δικηγόρος της 28χρονης.

www.protothema.gr

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr