Σα. Ιούλ 27th, 2024

Κόρινθος: Mε μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Ενωσιακό προπαιδικό τουρνουά junior κάτω των 10 ετών

Κοινοποίηση ειδήσεων

Mε μεγάλη επιτυχία διεξήχθη από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κορίνθου το Σαββατοκύριακο το Ενωσιακο Προπαιδικό Τουρνουά JUNIORS κάτω των 10ετων σε Πράσινο & Πορτοκαλί επίπεδο.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν 75 αθλητές και αθλήτριες από την Πελοπόννησο , τα Νησιά Ιονίου και την Αττική, και πιο συγκεκριμένα από την Πάτρα, την Κεφαλλονια, την Τρίπολη, το Αργος, την Καλαμάτα, το Κιάτο, το Ξυλόκαστρο, την Ηλιούπολη και την Κόρινθο.

Την 1η ημέρα το πρόγραμμα περιελάμβανε αγώνες από το Πράσινο Επίπεδο στο οποίο έλαβαν μέρος 35 αθλητές και 12 αθλήτριες .

Eνω οι ηττημένοι του πρώτου γύρου είχαν την δυνατότητα εάν το επιθυμούσαν να συνεχίσουν να αγωνίζονται σ ένα νέο ταμπλό το λεγόμενο ¨consolation”.

Την 2η ημέρα το πρόγραμμα περιελάμβανε ημιτελικούς αγοριών στο κυρίως ταμπλό και στο Consolation, καθώς και τους ημιτελικούς των κοριτσιών .

Μετά το πέρας των ημιτελικών την παράσταση έκλεψαν οι 28 μικροί μας αθλητές & αθλήτριες από το Πορτοκαλί Επίπεδο οι οποίοι με σύμμαχο τον καλό καιρό πέρασαν ένα υπέροχο πρωινό παίζοντας δυο ώρες τένις χωρισμένοι σε γκρουπάκια των τριών αθλητών αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Η ημέρα έκλεισε με τους τελικούς των αγοριών στο κυρίως ταμπλό, στο Consolation καθώς και με τον τελικό των κοριτσιών.

Νικητές-τριες αναδειχθηκαν οι:

ΑΓΟΡΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΛΟ ->Τριανταφύλλου Αθανάσιος (ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ) ο οποίος επικράτησε του Παύλου Παναγιώτη (ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Ο.Α.) 40 40

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΛΟ -> Λυναρδάτου Μαρίζα (ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α.) η οποία επικράτησε της Κόλλι Τζένης (Α.Ο.Α.ΠΑΤΡΩΝ) 40 42

ΑΓΟΡΙΑ CONSOLATION ->Ζηλίδης Χρήστος (Α.Ο.Α ΠΑΤΡΩΝ)

ο οποίος επικράτησε του Μπακόλα Αχιλλέα (ΖΕΥΣ ΠΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ) 42 42

Από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κορίνθου συμμετείχαν 11 αθλητές-τριες και στα δυο επίπεδα οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Ενώ θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον αθλητή μας Κιζηρόπουλο Μιχαήλ – Γεώργιο o οποίος κατάφερε να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά στο Consolation.

Το Δ.Σ. τέλος, θα ήθελε να ευχαριστήσει τους μικρούς αθλητές-τριες , τους γονείς , τους προπονητές αλλά και τα Σωματεία που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους σ αυτή την γιορτή του τένις στην Κόρινθο και ευχόμαστε σ όλους να έχετε υγεία και ιδιαίτερα στους μικρούς αθλητές καλή πρόοδο και πολλές τενιστικές επιτυχίες!!!