Σα. Ιούν 22nd, 2024

«Λάκης Γαβαλάς Loaded»: Στην Κόρινθο ο Λάκης Γαβαλάς για την παρουσίαση του βιβλίου του

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το Βιβλιοπωλείο Κιβωτός διοργανώνει εκδήλωση την Παρασκευή 20 Μαΐου στο Δημοτικό θέατρο Κορίνθου, στην οποία θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Λάκη Γαβαλά με τίτλο: «Λάκης Γαβαλάς Loaded»

Ο Λάκης Γαβαλάς την Παρασκευή 20/5, στις 20:00, στο Δημοτικό θέατρο Κορίνθου, παρουσιάζει το βιβλίο του «Λάκης Γαβαλάς Loaded», εκδόσεις Άγκυρα. Θα υπογράψει αντίτυπα και θα μοιραστεί μαζί μας σκέψεις και γεγονότα.

«Κατάφερα να αντέξω τη φυλακή μόνος, συναναστρεφόμενος κυρίως τα τέσσερα πέντε άτομα με τα οποία συμβίωνα στο ίδιο κελί. Δεκατέσσερις μήνες δεν πήρα ούτε μια ασπιρίνη. Όσοι ήθελαν να με τιμωρήσουν σκληρά το κατάφεραν. Η τιμωρία επιβλήθηκε και ήταν ιδιαίτερα σκληρή σε πολλά επίπεδα (..) Έπρεπε να δώσω σημασία σε κάποιους ανθρώπους προκειμένου να μην ασχολούνται με αρνητικό τρόπο μαζί μου. Αν κάποιος ασχοληθεί έτσι μαζί σου, μπορεί να σε σκοτώσει χωρίς να το πάρεις είδηση. Η φυλακή μου έμαθε να μιλάω περισσότερο, να ζαλίζονται οι άλλοι και να μην προλαβαίνουν να αντιδρούν.»(απόσπασμα από το βιβλίο)

Μια παρουσίαση βιβλίου … αλλιώς