Πε. Σεπ 28th, 2023

Λειτουργία Λαϊκών Αγορών από σήμερα στο δήμο Κορινθίων – ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ η πώληση τροφίμων!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η λειτουργία των Λαϊκών Αγορών περιλαμβάνεται στην σχετική νομοθεσία στην οποίαν έχει προχωρήσει η Κυβέρνηση και τα αρμόδια Υπουργεία στα πλαίσια της πρόληψης του κορωνοιού. Σύμφωνα με αυτήν στις λαϊκές αγορές όλης της χώρας μέχρι και τις 31.03.20 ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ η πώληση τροφίμων! (ΚΑΔ 4789)

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ επίσης τα χαρτικά , τα είδη καθαριότητας και προσωπικής
φροντίδας.

ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ τα βιομηχανικά είδη, τα πλαστικά και τα είδη ένδυσης και υπόδησης Ως εκ τούτου, στην Λαϊκή Αγορά του Συνοικισμού αύριο Τετάρτη 18.03.20 και σε όλες τις λαϊκές που θα ακολουθήσουμε στο δήμο Κορινθίων, μέχρι νεότερης ανακοίνωσης, θα τοποθετηθούν ΜΟΝΟ πάγκοι με τα επιτρεπόμενα είδη όπως αυτά προαναφέρονται. Οι πάγκοι θα βρίσκονται σε απόσταση μεγαλύτερη από το παρελθόν για να αποφεύγεται ο συνωστισμός. 

EΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΠΡΟΣΟΧΗ σε όλους, καταναλωτές και παραγωγούς –εμπόρους για την τήρηση των προβλεπομένων κανόνων πρόληψης κορωνοιού καθώς και των ατομικών και γενικών μέτρων υγιεινής.

Παρακαλούμε τις αστυνομικές αρχές όπως μεριμνήσουν για την τήρηση των
προβλεπομένων , την καταγραφή των όποιων παραβάσεων και την απόδοση των ποινών όπως αυτές ορίζονται από τις αποφάσεις για τα μέτρα πρόληψης του κορωνοιού.