Τε. Οκτ 4th, 2023

Λουτράκι: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας στο γερμανικό καταφύγιο – Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν θάνατο από ασφυξία (video-φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Οικογενειάρχες και γνωστοί στην περιοχή, ήταν οι τέσσερις άνδρες που βρέθηκαν νεκροί σήμερα (16.05.2020) τα ξημερώματα σε υπόγειο καταφύγιο Γερμανών και παλιά αποθήκη πυρομαχικών, στο Λουτράκι. Πρόκειται για έναν 49χρονο πατέρα έξι παιδιών, ο οποίος τα τελευταία 15 χρονια ζούσε στο Λουτράκι, έναν 45χρονο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, έναν 72χρονο συνταξιούχο και πατέρα τεσσάρων παιδιών και έναν 37χρονο, ο οποίος φέρεται να είχε επαγγελματική σχέση με τον 45χρονο.

Τραγωδία σημειώθηκε στο Λουτράκι, καθώς εντοπίστηκαν μέσα σε σπήλαιο από την Πυροσβεστικής ξεκίνησαν για να εξερευνήσουν τη σπηλιά στην περιοχή Καρμπουνάρι.

Οι Πυροσβέστες έστησαν ολόκληρη επιχείρηση προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχουν άνθρωποι μέσα στο επικίνδυνο αυτό σπήλαιο. Λίγη ώρα αργότερα ο επικεφαλής της δύναμης ενημέρωσε ότι μέσα στη σπηλιά βρέθηκαν τέσσερις άνδρες χωρίς να έχουν τις αισθήσεις τους. Όταν τους έβγαλαν έξω από τη σπηλιά ο γιατρός από το ΕΚΑΒ διαπίστωσε ότι ήταν και οι τέσσερις νεκροί. Στο σημείο που βρέθηκαν δίπλα τους υπήρχε μια γεννήτρια και εικάζεται ότι ο θάνατός τους προήλθε από τα καυσαέρια της.

Όπως ανέφερε ο κος Γκιώνης πρόκειται για ντόπιους οι οποίοι είχαν μεταβεί στο σημείο ξημερώματα ενδεχομένως για να ψάξουν για αρχαία ή για λίρες.

Οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 35,37, 49 και 72 ετών -οι τρεις κάτοικοι Λουτρακίου και ο τέταρτος Ισθμίων, ανασύρθηκαν νεκροί τα ξημερώματα του Σαββάτου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, καθώς η συζυγος του ενός άρχισε να ανησυχεί από την αργοπορία του και ειδοποίησε τις Αρχές.