Πα. Μαρ 1st, 2024

Λουτράκι: Η μεγάλη στιγμή για το “Cosmogym Summer 4all” πλησιάζει!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με χαρά και ενθουσιασμό, παρουσία εκπροσώπων της δημοσιογραφίας, πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου που σηματοδοτεί την έναρξη της κορυφαίας “γιορτής της Γυμναστικής”, της αθλητικής διοργάνωσης Cosmogym Summer4All 2022. Η αυλαία της διοργάνωσης ανοίγει το Σάββατο 2 Ιουλίου, στο Πάρκο Παραλίας Λουτρακίου και θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιουλίου.

“Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, ένα γεγονός κινητικής-καλλιτεχνικής έκφρασης ομάδων ασκουμένων, κάθε ηλικίας, επιπέδου και κοινωνικής προέλευσης. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα διεξαχθούν 86 προγράμματα γυμναστικής, από 1.563 συμμετέχοντες, από την Ελλάδα, την Πορτογαλία και τη Γεωργία. Το αθλητικό πρόγραμμα θα ξεκινάει στις 19.45 κάθε ημέρας με ένα εντυπωσιακό θέαμα “γυμναστικής για όλους””, δήλωσε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Συμεών Σκουτέρης.

“Ένα αθλητικό – καλλιτεχνικό γεγονός που μετά από δύο χρόνια πανδημίας και περιορισμών, επιστρέφει για τρίτη χρονιά στο Λουτράκι και μας γεμίζει καλή διάθεση και αισιοδοξία. Επισκέπτες και τουρίστες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν και να παρακολουθήσουν ένα λαμπρό γυμναστικό θέαμα στο Πάρκο Παραλίας της πόλης μας, με σημαντικά οφέλη στην τοπική οικονομία” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης.

“Ο Δήμος μας και το Λουτράκι, έχει μια μεγάλη ιστορία στη διεξαγωγή μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Ως δημοτική Αρχή, στηρίζουμε έμπρακτα την κορυφαία αυτή διοργάνωση γιατί μεταξύ άλλων, δίνει τη δυνατότητα και την ευκαιρία σε αθλητές και συμμετέχοντες, να επισκεφτούν τον τόπο μας, να απολαύσουν τη διοργάνωση και φεύγοντας να πάρουν μαζί τους τις καλύτερες εντυπώσεις για τον τόπο μας και τους φιλόξενους ανθρώπους του. Φιλοδοξούμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των αγωνιζομένων και της διοργανώτριας εταιρείας ώστε να στεφθεί ο αγώνας με απόλυτη επιτυχία” τόνισε ο  Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού – Τουρισμού του Δήμου Αθανάσιος Παπαθανασίου.

Η είσοδος για το κοινό όλες τις ημέρες των αγώνων θα είναι ελεύθερη. Η επίσημη τελετή έναρξης θα λάβει χώρα το απόγευμα της Δευτέρας 4 Ιουλίου (19.45). Το Cosmogym Summer 4All διοργανώνεται από την Αθλητική Πολιτιστική Ένωση «Γιτάνη», με την υποστήριξη της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείο Λουτρακίου – Περαχώρας και του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Λουτρακίου. Φορέας υλοποίησης της διοργάνωσης είναι το Κέντρο Αθλητικής Προετοιμασίας SportCamp. Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι οι επιχειρήσεις: Heraion Tours, Κολωνάκι|Bar Restaurant, GRC Steakhouse Co. Loutraki και Pizzeria Ami Loutraki.