Πε. Νοέ 30th, 2023

Λουτράκι: Mε μεγάλη συμμετοχή  πραγματοποιήθηκε η έναρξη του “Cosmogym Summer 4All” (video-φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πλήθος κόσμου και με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η έναρξη του “Cosmogym Summer 4All” στο Πάρκο Παραλίας Λουτρακίου.

“Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, ένα γεγονός κινητικής-καλλιτεχνικής έκφρασης ομάδων ασκουμένων, κάθε ηλικίας, επιπέδου και κοινωνικής προέλευσης. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα διεξαχθούν 86 προγράμματα γυμναστικής, από 1.563 συμμετέχοντες, από την Ελλάδα, την Πορτογαλία και τη Γεωργία.

“Ένα αθλητικό – καλλιτεχνικό γεγονός που μετά από δύο χρόνια πανδημίας και περιορισμών, επιστρέφει για τρίτη χρονιά στο Λουτράκι και μας γεμίζει καλή διάθεση και αισιοδοξία. Επισκέπτες και τουρίστες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν και να παρακολουθήσουν ένα λαμπρό γυμναστικό θέαμα στο Πάρκο Παραλίας της πόλης μας, με σημαντικά οφέλη στην τοπική οικονομία” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης.

“Ο Δήμος μας και το Λουτράκι, έχει μια μεγάλη ιστορία στη διεξαγωγή μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Ως δημοτική Αρχή, στηρίζουμε έμπρακτα την κορυφαία αυτή διοργάνωση γιατί μεταξύ άλλων, δίνει τη δυνατότητα και την ευκαιρία σε αθλητές και συμμετέχοντες, να επισκεφτούν τον τόπο μας, να απολαύσουν τη διοργάνωση και φεύγοντας να πάρουν μαζί τους τις καλύτερες εντυπώσεις για τον τόπο μας και τους φιλόξενους ανθρώπους του. Φιλοδοξούμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των αγωνιζομένων και της διοργανώτριας εταιρείας ώστε να στεφθεί ο αγώνας με απόλυτη επιτυχία” τόνισε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού – Τουρισμού του Δήμου Αθανάσιος Παπαθανασίου.