Πε. Απρ 25th, 2024

Μάλια: Φωτογραφίες «καίνε» τον πατέρα της αγγλίδας τουρίστριας – Την θώπευε σε μπαρ πριν τον βιασμό

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μάλια: Φωτογραφίες «καίνε» τον πατέρα της αγγλίδας τουρίστριας – Την θώπευε σε μπαρ πριν τον βιασμό

Οι φωτογραφίες δημοσιεύονται σε βρετανική εφημερίδα

Tεράστιες διαστάσεις λαμβάνει η καταγγελία βιασμού μιας 34χρονης Βρετανής τουρίστριας, ενώ έκανε διακοπές με τον πατέρα της στα Μάλια, της Κρήτης.

Τα στοιχεία των Αρχών  «δείχνουν» ότι η νεαρή κακοποιήθηκε από τον 62χρονο πατέρα της, ωστόσο η ίδια διαφωνεί, δηλώνοντας απολύτως σίγουρη ότι ο άνδρας που τη βίασε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κρήτη δεν είναι ο πατέρας της. Μάλιστα επιρρίπτει ευθύνες στην αστυνομία για την άδικη, όπως υποστηρίζει, κατηγορία σε βάρος του πατέρα της, ενώ ο βιαστής της κυκλοφορεί ελεύθερος.

Φωτογραφίες που καίνε τον πατέρα και εκθέτουν την κόρη

Ωστόσο φωτογραφίες που δημοσιεύει η βρετανική Daily Mail ,  επιβεβαιώνουν αυτό που υποψιάζονταν οι ελληνικές Αρχές.

Στο κείμενο που συνοδεύει το άρθρο αναφέρεται ότι «οι Έλληνες αξιωματούχοι επιμένουν ότι τα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από το μπαρ αποδεικνύουν την υπόθεσή τους ότι ο πατέρας, 62 ετών, επιδόθηκε σε «ανάρμοστη σεξουαλική δραστηριότητα» με την κόρη του, 33, ενώ έπιναν πολύ στο δημοφιλές θέρετρο των Μαλίων στην Κρήτη».

Ωστόσο η εφημερίδα επισημαίνει ότι τα πλάνα ενδέχεται «να είναι ασαφή». Χαρακτηριστικά γράφει «τα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του πατέρα και της κόρης από τα οποία έχουν ληφθεί αυτές οι φωτογραφίες φαίνεται να είναι ασαφή. Το βίντεο, που εξασφάλισε η MailOnline, τραβήχτηκε λίγο πριν τις 4 το πρωί».

 

Τι υποστηρίζει η κόρη

Η κόρη, η οποία διαμαρτύρεται συνεχώς για την κράτηση του πατέρα της, είχε  ισχυριστεί ότι μόλις συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία του CCTV, θα αποδεικνύεται ότι ο πατέρας της «ήταν πίσω στο ξενοδοχείο όταν δέχτηκα επίθεση».

Σημειώνεται πως από το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, προκύπτει ότι ο 62χρονος πατέρας της ήταν εκείνος που την βίασε, ενώ είχε αποπειραθεί να προβεί σε ασελγείς πράξεις και μέσα στο μπαρ όπου διασκέδαζαν κι όπου την χτύπησε στο πρόσωπο. Ο 62χρονος, το Σάββατο 11 Ιουνίου προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη.

Η 34χρονη, ενώ αρχικά, είχε καταθέσει ότι δεν θυμόταν το πρόσωπό του βιαστή της, αλλά έδωσε περιγραφή του λευκού ρούχου που φορούσε, στην συνέχεια ανασκεύασε και υποστήριξε πως εκείνη είχε καταθέσει πως ο πατέρας της και όχι ο βιαστής της φορούσε λευκό πουκάμισο. Μάλιστα, φέρεται να αποδίδει το λάθος στους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση.