Τε. Ιούν 29th, 2022

Μήνυμα Μητσοτάκη προς επιχειρηματίες: Κάναμε το καθήκον μας-Σειρά σας να κάνετε το δικό σας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους επιχειρηματίες να ανταποκριθούν στα μέτρα τόνωσης που αποφάσισε η κυβέρνηση και να στηρίξουν με τη σειρά τους την οικονομία, δημοσιεύει σήμερα η Real News.

Ο Πρωθυπουργός τονίζει ότι με το πακέτο μέτρων στήριξης της οικονομίας που ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη, «η πολιτεία έχει κάνει το καθήκον της και έχει αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί για τη στήριξη της οικονομίας και της κοινωνίας».

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει ότι «τώρα αναμένει από τους επιχειρηματίες να αναλάβουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης για την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας και την στήριξη της απασχόλησης«.

«Η πολιτεία έκανε το καθήκον της, σειρά σας να κάνετε το δικό σας» τονίζει ο Πρωθυπουργός και επανέλαβε ότι η « η κυβέρνηση, αντί να μοιράζει επιδόματα ανεργίας, ενισχύει την εργασία. Εμείς επιλέγουμε δουλειές, όχι ‘λουκέτα’

«Προσωπικά περιμένω, τώρα, και από τους επιχειρηματίες -ιδίως του τουρισμού- να ανταποκριθούν και να ανοίξουν τις εγκαταστάσεις τους. Τους ενθαρρύνω να δράσουν. Γιατί έχουν κι αυτοί το δικό τους μερίδιο κοινωνικής ευθύνης», κατέληξε.

Πηγή:ΕΡΤ