Πε. Οκτ 5th, 2023

Ματαιώνεται το «3ο Monemvasia Run Challenge»

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις που προκάλεσαν και την ακύρωση του φετινού «Σπάρταθλον», το Αθλητικό – Πολιτιστικό Σωματείο «Καστροπολίτες Μονεμβασίας» οδηγήθηκε σε απόφαση ματαίωσης της φετινής διοργάνωσης του «3ου Monemvasia Run Challenge», που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020. Πρόκειται για τον αγώνα δρόμου απόστασης 20 χλμ., καθώς και τους παράλληλους αγώνες δρόμου 5 χλμ. και 1.5 χλμ.

«Βιώνοντας τις συνεχείς αλλαγές που ουσιαστικά συρρικνώνουν τα αγωνίσματα και πιστεύοντας ακράδαντα πως η σταθερότητα και η σαφήνεια των όρων είναι η βάση όλων των σχέσεων αγαστής συνεργασίας (τέτοια επιθυμούμε να αναπτυχθεί ανάμεσα σε εμάς ως διοργανωτές και σε εσάς ως φίλες/ους δρομείς) θεωρούμε πως η πιο υπεύθυνη και γενναία απόφαση εκ μέρους μας είναι να ματαιώσουμε την διεξαγωγή του 3ου Monemvasia Run Challenge, που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020».

Επίσης, τα μέλη του Σωματείου «Καστροπολίτες Μονεμβασίας» επισημαίνουν: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας οι οποίοι παρά την ιδιαίτερη οικονομική συγκυρία ήταν για μία ακόμη φορά στο πλευρό μας δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή τους στο δρομικό κίνημα και την εμπιστοσύνη στο Σωματείο μας. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς την ομάδα των ανθρώπων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να στηρίξουν τη διοργάνωση ως εθελοντές. Ευχαριστούμε τον Δήμο Μονεμβασίας και τον Αστυνομικό Σταθμό Μονεμβασίας για τη χορήγηση των σχετικών αδειών διεξαγωγής του αγώνα.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε, ξεχωριστά, την καθεμία και τον καθένα δρομέα καθώς και τον κάθε σύλλογο που εκδήλωσε ενδιαφέρον να συμμετάσχει στο 3ο Monemvasia Run Challenge. Η συγκυρία δεν επιτρέπει να τρέξουμε μαζί φέτος. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά με την πίστη ότι θα συναντηθούμε στη Μονεμβασιά σε μία διοργάνωση – γιορτή του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα».