Κυ. Ιούν 23rd, 2024

Μια 74χρονη ξεγέλασε και παγίδευσε τους απατεώνες με τα τροχαία

Κοινοποίηση ειδήσεων

Βρήκαν το “δάσκαλό” τους στο πρόσωπο μιας 74χρονης οι απατεώνες με τα τροχαία, από την οποία ήθελαν “μόλις” 40.000 ευρώ!

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στη Λάρισα και η ηλικιωμένη γυναίκα βρήκε τον τρόπο να παγιδεύσει τους απατεώνες.

Ειδικότερα, στο τηλέφωνο ο επίδοξος απατεώνας ισχυρίστηκε ότι η κόρη της παρέσυρε με το αυτοκίνητό της μια έγκυο προκαλώντας τον θάνατό της και της ζήτησε 40.000 ευρώ για να αποφύγει τις νομικές συνέπειες.

Η ηλικιωμένη κατάλαβε ότι είχε να κάνει με τους γνωστούς απατεώνες με τα τροχαία, αλλά εξακολούθησε να παριστάνει την ταραγμένη και προσποιήθηκε ότι συμφωνεί να πληρώσει το χρηματικό ποσό που της ζήτησαν. Μάλιστα, έκλεισε ραντεβού σε συγκεκριμένο σημείο για να παραδώσει τα χρήματα αλλά, μόλις ο απατεώνας έκλεισε το τηλέφωνο, ειδοποίησε την Ασφάλεια!

Στον τόπο του ραντεβού εμφανίστηκε μια 59χρονη Βουλγάρα για να παραλάβει τα χρήματα και ακινητοποιήθηκε αμέσως από τους αστυνομικούς που καραδοκούσαν. Η αλλοδαπή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η Ασφάλεια ερευνά τυχόν εμπλοκή της και σε άλλες παρόμοιες απάτες και συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του άγνωστου συνεργού της. 

Πηγή: TheCaller.gr