Κυ. Μάι 26th, 2024

Μου έρχεται να αυτοκτονήσω έλεγε ο 43χρονος στον πατέρα του

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο πατέρας του 43χρονου επιμένει ότι ο γιος του δεν έκανε τίποτα και τονίζει ότι θα μείνει η ρετσινιά στο παιδί του.

Δεν μπορεί να πιστέψει ο πατέρας του 43χρονου, ηλεκτρολόγου πλοίων που συνελήφθη για την υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια ότι ο γιος του βίασε την ανήλικη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει μιλώντας στην εκπομπή Tlive του είχε πει ο γιος του ότι είχε συναντήσει τη 12χρονη από τον Σεπόλια και της έδινε συμβουλές.

Ο πατέρας του 43χρονου  δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί με δάκρυα στα μάτια ανέφερε: «Αν θυμάμαι καλά μου είπε ότι τη συνάντησε τρεις φορές. Πήγε μια φορά και γνωρίστηκαν, και επειδή ο πατέρας της είναι από τα μέρη μας και τη λυπόταν σαν μικρό κοριτσάκι. Δεν ήξερε καταρχήν ότι είναι 12. Σου λέει 17-18 κάπου εκεί. Και της έδινε συμβουλές, έτσι μου είπε έτσι λέω. Εγω εργάζομαι μια ζωή, συνταξιούχος είμαι. Από 17 ετών εργάζομαι για να φτιάξω μια περιουσία και τώρα εξαφανίζονται όλα».

Στη συνέχεια ο πατέρας του 43χρονου επιμένει ότι ο γιος του δεν έκανε τίποτα και τονίζει ότι θα μείνει η ρετσινιά στο παιδί του. «Έχω τρία παιδιά και δεν μου έμεινε κανένα… Έχω καταστραφεί. ”Θα αυτοκτονήσω” μου λέει. «Μου έρχεται να πάω στο Αγιο Ορος, δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στην κοινωνία έξω. Έκανες τίποτα παιδί μου;» τον ρωτάω και του απαντάω.

«Και να μην έκανα κάτι τώρα με ξέρει όλος ο κόσμος. Πώς θα βγω έξω στον κόσμο» μου έλεγε. Και εγώ πως θα πάω στο χωριό μου στο καφενείο. Θα με κοιτούν οι άνθρωποι και θα λένε ‘‘αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού που βίασε την κοπέλα. Ακόμα και αθώος να βγει, άντε να του φύγει αυτή η ρετσινιά Ο κύκλος στο χωριό μου είναι μικρός. Το έμαθαν όλοι και γελάνε».

Μέχρι χθες μαζεύαμε ελιές και μου είπε ότι θα έρθει να με βοηθήσει… Του λέω εσύ παιδί μου δουλεύεις στο καράβι, τράβα στη δουλειά σου, μην ασχολείσαι. Τα γεροντάκια εδώ σιγάν σιγά θα τις μαζέψουμε τις ελιές. Δεν είχε κανένα λόγο να μου το κρύψει. Μάλλον δεν έχει γίνει τίποτα. Αν είχε λερώσει τη φωλιά του θα ερχόταν και θα μου έλεγε «πατέρα έχω ένα πρόβλημα τι να κάνω».

Λέει ότι είναι αθώος. Οτι δεν συνευρέθηκε ποτέ με την κοπέλα, ότι την γνώρισε, την είδε στο ίντερνετ μια φορά. Βρέθηκαν μια ή δύο φορές και της έδινε συμβουλές ότι δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις. Δεν μου είπε εμένα ποτέ ότι έκανε κάτι μαζί της ή ότι τη θώπευσε, ή ότι ασέλγησε. Απλώς τη συμβούλευσε».

Ο 43χρονος είχε πάρει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ το προηγούμενο διάστημα και είχε καταθέσει ότι συνομιλούσε με την 12χρονη σε διαδικτυακή εφαρμογή χωρίς να την συναντήσει.