Τε. Δεκ 6th, 2023

ΜΠΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Χρήστος και «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ» του ΠΑΣΟΚ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αγαπητοί πολίτες της Κορινθίας,

Είμαι ο Χρήστος Μπριστογιάννης και σας γράφω σήμερα τελευταία μέρα του αγώνα για να σας εξηγήσω τους λόγους για τους οποίους επιθυμώ να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου στις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου, με τη παράταξη «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-Αφετηρία Ζωής» του Δημήτρη Κουτσούλη, η οποία και λαμβάνει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Η Κορινθία είναι ένας τόπος που αγαπώ βαθύτατα και έχω αποφασίσει να συμβάλλω τα μέγιστα για τη βελτίωση του. Το να εργαστώ σκληρά για την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης, την ενίσχυση της εκπαίδευσης, της αγροτικής ζωής και της υγείας, και την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων είναι πολιτικός μονόδρομος για εμένα.

Δεσμεύομαι οι ανάγκες και οι απόψεις σας να είναι προτεραιότητα στη πορεία μου. Με ανοιχτό μυαλό και διαφάνεια, θα συμβάλλω για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην περιοχή μας.

Σας ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να σας εκπροσωπήσω στο περιφερειακό συμβούλιο της Πελοποννήσου. Με την υποστήριξή σας, μπορούμε να κάνουμε την περιφέρειά μας ακόμα καλύτερη και πιο ανθούσα για όλους. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη σας.

Δύναμη μου εσείς! Εγώ, υπηρέτης σας.Ευχαριστώ από καρδιάς για τις όμορφες αναμνήσεις σε αυτή τη πορεία!

Με εκτίμηση,

Χρήστος Μπριστογιάννης

Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου