Σα. Νοέ 26th, 2022

Ξυλόκαστρο: Kλειστή η επαρχιακή οδός Τρίκαλα-Καρυά

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σας ενημερώνουμε ότι η επαρχιακή οδός Τρίκαλα-Καρυά είναι κλειστή από σήμερα το απόγευμα λόγω εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος τις οποίες εκτελεί η Περιφέρεια.

Με μεγάλη ικανοποίηση υποδεχόμαστε την χθεσινή ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το έργο άμεσης συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών του οδικού άξονα Ξυλόκαστρο-Τρίκαλα-Καρυά, προϋπολογισμού 244.000 ευρώ.  

Η θετική αυτή ανταπόκριση της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο αγωνιώδες και κατεπείγον αίτημα του Δήμου μας, εξασφαλίζει την βατότητα της οδού προς Καρυά την χειμερινή τουριστική περίοδο.  

Η άψογη συνεργασία με τον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αναστάσιο Γκιολή καθώς και με τους αρμόδιους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες κ. Αθηνά Κόρκα και κ. Χάρη Βυτινιώτη, δημιουργεί κλίμα αισιοδοξίας  όσον αφορά την επίλυση σημαντικών και χρόνιων προβλημάτων του Δήμου μας.

Όχι, δεν είναι κάποιος δρόμος στο Αφγανιστάν – Αυτός είναι ο κεντρικός δρόμος από τα Τρίκαλα Κορινθίας προς Καρυά

Κορώνα-γράμματα παίζουν τη ζωή τους καθημερινά οι διερχόμενοι οδηγοί, οι οποίοι κινδυνεύουν να πέσουν στον γκρεμό, στο κεντρικό δρόμο Τρικάλων – Καρυάς. Όπως θα δείτε και στις εικόνες που ακολουθούν, “λείπει” ο μισός δρόμος λόγω της κακοκαιρίας και των έντονων βροχοπτώσεων του χειμώνα που μας πέρασε («Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι»).
O δρόμος έχει καταστεί επικίνδυνοςέχουν σημειωθεί μεγάλες κατολισθήσεις, αλλά και καθιζήσεις, καθιστώντας αρκετά επικίνδυνη την κατάσταση για κατοίκους και διερχόμενους οδηγούς.
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και η Περιφέρεια Πελοποννήσου ή δεν το έχουν  πάρει χαμπάρι, ή κάνουν πως δεν το ξέρουν, αλλιώς δεν εξηγείται.

Ευελπιστούμε ο νέος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, κος Βλάσιος Τσιώτος και ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κος Παναγιώτης Νίκας ,να δώσουν λύση στο μεγάλο αυτό πρόβλημα, γιατί οι προηγούμενοι διοικούντες δεν το έχουν κάνει.