Πα. Μάι 24th, 2024

ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος Κορινθίας, Πύραρχος κ. Χρήστος Πλατάς, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, Αντιπύραρχος κ. Αλέξανδρος Μαυραγάνης και ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, Επιπυραγός κ. Κωνσταντίνος Σκύλαρχος στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ.
Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο.
Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, ο Θεοφιλέστατος Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως μας, Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος και οι κύριοι Αξιωματικοί αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για υπηρεσιακά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα αλλά και για την τρέχουσα επικαιρότητα. Ειδική αναφορά και ενημέρωση έγινε φυσικά
και για την προστασία των δασικών εκτάσεων κατά την καλοκαιρινή περίοδο, που διανύουμε, αφού η πιθανότητες πυρκαγιάς αυξάνονται σημαντικά.
Ο Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε τους κ. Αξιωματικούς για την ευγενική επίσκεψή τους, προσφέροντάς τους αναμνηστικές «ευλογίες» και ευχήθηκε όπως ο Κύριος τους φωτίζει και τους καθοδηγεί στην επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων τους στην Κορινθία μας με χρηστότητα και ζήλο προς εξυπηρέτηση του ευγενούς Λαού της Κορινθίας!