Τε. Απρ 17th, 2024

Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός «Πάρνωνας Α.Ε.» στην «Πελοπόννησος EXPO 2022»

Κοινοποίηση ειδήσεων

Δυναμική η παρουσία του Αναπτυξιακού Οργανισμού Πάρνωνα Α.Ε. στην «Πελοπόννησος EXPO 2022», ο οποίος συμμετέχει σε αυτή με αυτόνομο περίπτερο.

Πολίτες και φορείς της Πελοποννήσου θα έχουν, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τα αναπτυξιακά προγράμματα και  δράσεις που υλοποιεί ο Αναπτυξιακός Οργανισμός σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Κεντρική Κυβέρνησηκαι να συμμετέχουν στην διαμόρφωση της νέας τοπικήςστρατηγικής στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων για το σχεδιασμότου νέου προγράμματος LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027.

Στα εγκαίνια της έκθεσης που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 16/11/2020 στο εργοστάσιο «Φραγκίστα» στην περιοχή Δαλαμανάρα, του Δήμου Άργους – Μυκηνών, το περίπτερο του Αναπτυξιακού Οργανισμού Πάρνωνα Α.Ε., επισκέφτηκαν, μεταξύ άλλων,ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Περιφερειάρχής Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας και οικοδεσπότης κ. Φώτης Δαμούλος, οι βουλευτές Αργολίδας κ. Γιάννης Ανδριανός, κ. Γιάννης Γκιόλας και κ. Ανδρέας Πουλάς, Μεσσηνίας κ. Περικλής Μαντάς και κ. Αλέξης Χαρίτσης, οι αντιπεριφερειάρχες Αργολίδας κ. Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, Αρκαδίας κ. Μανώλης Σκαντζός, Κορινθίας κα Αθηνά Κόρκα, Λακωνίας κ. ΝίκωναςΤζινιέρης, Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Χάρης Βυτινιώτης, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης κ.ΤάσοςΓκιολής, Τουρισμού και Πολιτισμού κα Άννα Καλογεροπούλου, Διοίκησης και Οικονομίας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος, Περιβάλλοντος κ. Ανδρέας Τσουκαλάς, οι δήμαρχοι Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης, Επιδαύρου κ. Αναστάσιος Χρόνης, Ναυπλιέωνκ. Δημήτρης Κωστούρος,Ερμιονίδαςκ. Γιάννης Γεωργόπουλος, οι πρόεδροι των επιμελητηρίων Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, και Λακωνίας κ. Γιάννης Παναρίτης, ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και νυν περιφερειακός σύμβουλος κ. Πέτρος Τατούλης, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Κων/να Νικολάκου,αυτοδιοικητικοί πρώτου και δεύτερου βαθμού, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων από τον επιχειρηματικό κόσμο κ.α. βουλευτές και δήμαρχοι απ’ όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ», η μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου, μετρά ήδη 6 χρόνια επιτυχημένης και αποτελεσματικής παρουσίας στον επιχειρηματικό κόσμο, μιας και έχει καθιερωθεί ως η σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου που προβάλλει την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την επιχειρηματική ανάπτυξη των επιχειρήσεων.