Σα. Φεβ 4th, 2023

Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος στην προεδρία του ΕΛΓΑ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ένα πρόσωπο έκπληξη αναλαμβάνει επικεφαλής του οργανισμού για τις αποζημιώσεις των αγροτών. O πρώην υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος, αναλαμβάνει με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη την προεδρία του ΕΛΓΑ (Ελληνικού Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων).

Ο κ. Λυκουρέντζος που αναλαμβάνει επισήμως καθήκοντας από 1η Νοεμβρίου διετέλεσε αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. την περίοδο 1997- 2000, ως στενός συνεργάτης του Κώστα Καρμανλή Έχει περάσει από την θέση του Υφυπουργού Εθνικής παιδείας και Θρησκευμάτων στις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας της περιόδου 2007-2009.

Αλλαγές υπήρξαν και στην ηγεσία του οργανισμού που είναι αρμόδιος για τις κοινοτικές επιδοτήσεις και πληρωμές. Πρόεδρος στον ΟΠΕΚΕΠΕ  αναλαμβάνει ο αναπληρωτής καθηγητής στο Εργαστήριο Γεωργικής Μηχανικής και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου Γρηγόρης Βάρρας, γνωστός και από την δουλειά του για την Αναγέννηση των Λευκών Όρων στην Κρήτη, ενώ αντιπρόεδρος του οργανισμού αναλαμβάνει ο πρώην γενικός γραμματέας του ΥΠΑΑΤ και υποψήφιος ευρωβουλευτής Δημήτρης Μελάς. 
Πηγή: skai.gr

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr