Κυ. Ιούν 23rd, 2024

Ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης και ο Υπουργός Τουρισμού Β. Κικίλιας υποδέχτηκαν 250 τουριστικούς πράκτορες στο Λουτράκι

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης και ο Υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας υποδέχτηκαν 250 τουριστικούς πράκτορες του γαλλικού Τουριστικού Ομίλου Selectour Marietton, σήμερα το πρωί στο Λουτράκι

Επίσημη έναρξη του Ετήσιου Συνεδρίου του Γαλλικού Τουριστικού Ομίλου Selectour Marietton, ενός από τους μεγαλύτερους τουριστικούς ομίλους στην Ευρώπη πραγματοποιήθηκε σήμερα, 25η Μαρτίου 2022, στο Club Hotel Casino Loutraki, όπου ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης και ο Υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας υποδέχτηκαν 250 τουριστικούς πράκτορες και τον Διευθυντή του Ομίλου, κ. Laurent Abibtol.

Υποστηρικτές και χορηγοί του συνεδρίου είναι οι δύο ελληνικές αεροπορικές εταιρείες Αegean Air Lines & Sky Express καθώς επίσης, πλήθος ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων όπως η HERTZ και η Εuropcar.

Ο Υπουργός Τουρισμού κ. Κικίλιας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά “το Λουτράκι διαθέτει το καλύτερο ηλιοβασίλεμα της Ελλάδας”.

Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης δήλωσε πως: “Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να φιλοξενούμε στον Δήμο μας 250 τουριστικούς πράκτορες ενός από τους μεγαλύτερους τουριστικούς Ομίλους στην Ευρώπη. Οι Γάλλοι τουριστικοί πράκτορες της Selectour Marietton θα γίνουν στη χώρα τους οι καλύτεροι πρεσβευτές του τουρισμού εμπειριών της πόλης του Λουτρακίου και της ευρύτερης περιοχής. Η γνώση, η ενημέρωση, η πληροφόρηση για τις ταξιδιωτικές εμπειρίες τις οποίες αποκομίζει ο επισκέπτης θα διαχυθεί σε όλο το δίκτυο της Selectour καθώς ο Δήμος μας διαθέτει συγκριτικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για την προσέλκυση Γάλλων τουριστών στην περιοχή μας”.