Κυ. Απρ 2nd, 2023

Ο Νίκος Ταγαράς στην εκδήλωση μνήμης προς τον στρατηγό Κωνσταντίνο Κόρκα στην Κόρινθο (video-φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με πίστη και αυταπάρνηση έπραξε το Χρέος του και τίμησε την Πατρίδα.

Στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του Στρατηγού Κωνσταντίνου Α. Κόρκα ενός Μεγάλου Έλληνα και Θρύλου του Ιερού Λόχου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Συγχαρητήρια για την εκδήλωση στο παράρτημα Κορινθίας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, η Λέσχη Καταδρομέων & Ιερολοχιτών, στον Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Βραχατίου “Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” και στην εφημερίδα Φωνή της Κορινθίας.

Η εκδήλωση, τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Κορινθίων και διοργάνωσαν το παράρτημα Κορινθίας της Ενωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, η Λέσχη Καταδρομέων και Ιερολοχιτών, ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Βραχατίου “Η Αναγέννηση” και η εφημερίδα “Φωνή της Κορινθίας”, παρέστησαν -μεταξύ άλλων- οι υφυπουργοί Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς και Ερευνας και Τεχνολογίας Χρίστος Δήμας, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αθηνά Κόρκα, ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος κ.α.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr