Πα. Σεπ 30th, 2022

Ο ΟΙΚΙΣΜΟΣ ”ΑΡΙΩΝ” ΚΥΡΑ ΒΡΥΣΗΣ ΙΣΘΜΙΩΝ ΕΟΡΤΑΣΕ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Επιμέλεια: Ιωάννης Καραπανάγος.

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Μεταμόρφωση του Σωτήρος στον ομώνυμο Ιερό Ναό του οικισμού ”ΑΡΙΩΝ” Κυρά Βρύσης Ισθμίων.Τον εορτασμό επιμελήθηκε ο τοπικός Εξωραϊστικός Σύλλογος, ο οποίος φέρει το όνομα του οικισμού.Το Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022, τελέστηκαν Όρθρος και Θεία Λειτουργία, μετ΄ Αρτοκλασίας και ακολούθησε η προσφορά καφέ, βουτημάτων και γλυκισμάτων, από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, στην ιδιόκτητη και εντυπωσιακή αίθουσα εκδηλώσεων, ενώ την παραμονή της εορτής τελέστηκε Μέγας Εσπερινός, μετ΄Αρτοκλασίας.

Ο Ιερός Ναός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ανεγέρθηκε το έτος 2001, σε ιδιόκτητη έκταση του Συλλόγου, επί προεδρίας Μανώλη Ακουμιανάκη και Διοικητικού Συμβουλίου Αναστασίας Αδαμίδου, Σοφίας Μπατιστάτου, Κωνσταντίνου Καλύβα και Νίκης Σαρδέλλα, με οικονομική συνδρομή  των μελών και χορηγών.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μανώλης Ακουμιανάκης

Σημειώνεται ότι ο δραστήριος και φιλόξενος κ. Μανώλης Ακουμιανάκης εκλέγεται συνεχώς Πρόεδρος του Συλλόγου, από της ιδρύσεώς του, το έτος 1995, έως και σήμερα.

Ευχόμαστε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου ”ΑΡΙΩΝ” να συνεχίσει τις αξιέπαινες δράσεις του προς όφελος της περιοχής και των κατοίκων της.