Σα. Ιούλ 27th, 2024

Ο Παναγιώτης Τσάκωνας υποψήφιος για Αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ενας δικός μας άνθρωπος, ο αστυνομικός Παναγιώτης Τσάκωνας θα συμμετέχει στις εκλογές ως υποψήφιος αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών υπαλλήλων.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Παναγιώτη μας, τον Αξιωματικό που κατάγεται από τα μέρη μας, τον οποίον έχω τη τιμή και χαρά να τον γνωρίζω από τότε που υπηρετούσε ως Αστυφύλακας στα ΑΤ Κορίνθου και Λουτρακίου. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό Αστυνομικό που οι πολίτες και οι συνάδελφοι πάντα είχαν να πουν έναν καλό λόγο.

Ακολουθεί η δήλωση υποψηφιότητας του:

“Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Στις Εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης από το Σάββατο 1 Ιουνίου έως και την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024 και ηλεκτρονικά την Δευτέρα στις 03/06/24 ΑΝΑΜΕΝΩ τη στήριξη σας.

Τη μάχη αυτή, θα τη δώσω με σεβασμό προς εσάς, τους συναδέλφους μου, και ζήτω να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας. Με τη δική σας δύναμη, υποστήριξη και συμβολή και με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μου για τους αστυνομικούς, θέτω αυτή την υποψηφιότητα. Η ομάδα μας αποτελείται από υποψηφίους από όλες τις Υπηρεσίες της Αθήνας, με επικεφαλής τον ΧΡΥΣΑΦΗ Γρηγόρη (νυν Α’ Αντιπρόεδρο της Ένωσης Αθηνών).

Θα είμαι υποψήφιος για Αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ, με μόνο μου μέλημα την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων, διεκδικώντας τα καθημερινά με υπευθυνότητα. Χρειάζεται συστηματική δουλειά, επεξεργασμένο σχέδιο και προτάσεις, μα πάνω απ’ όλα, χρειάζεται ανθρώπους με όραμα, αντίληψη, εμπειρία, γνώση και διεκδικητικότητα για να αντιμετωπίσουν τα υφιστάμενα προβλήματα και να συμβάλλουν ουσιαστικά, ούτως ώστε να ξημερώσει για όλους μας μια καλύτερη ημέρα.”