Σα. Ιούλ 20th, 2024

Ο Παντελής Κολιάκος επέστρεψε…

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Αθλητικός Όμιλος Λουτράκι ανακοινώνει ότι μετά από αρκετά χρόνια, ο Παντελής Κολιάκος επιστρέφει «σπίτι» του, στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα, αυτή την φορά από το πόστο του προπονητή.

Η ποδοσφαιρική του εμπειρία και οι παραστάσεις του από όλες τις εθνικές κατηγορίες είναι πραγματικά αξιοθαύμαστες. Πάνω από 400 συμμετοχές και 222 γκολ, μόνο στις εθνικές κατηγορίες, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται συμμετοχές και γκολ σε τοπικά πρωταθλήματα.

Βρίσκεται στους πάγκους τα τελευταία 8 χρόνια και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C και UEFA B. Στην μέχρι σήμερα προπονητική του πορεία σημείωσε αξιόλογες επιτυχίες  σε τοπικά πρωταθλήματα του νομού μας και κατάφερε να κερδίσει τίτλους και ανόδους, ενώ ανέδειξε πλήθος νέων ποδοσφαιριστών. Επίσης έχει διατελέσει προπονητής  και στην Γ’ Εθνική κατηγορία για δύο αγωνιστικές περιόδους.

Στον Α.Ο. Λουτράκι αναλαμβάνει ως πρώτος προπονητής της ανδρικής ομάδας και ταυτόχρονα ως Τεχνικός Διευθυντής και προπονητής στην Σχολή Ποδοσφαίρου του συλλόγου.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!