Πα. Μαρ 31st, 2023

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Π.ΝΙΚΑΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησανο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας κ. Αθηνά Κόρκα, τους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχεςκ. Αναστάσιο Γκιολή και κ. Χαράλαμπο Βυτινιώτη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Οικονόμου, Μηχανικούς της Περιφέρειας και εκπροσώπους των εταιρειών «Κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ» και «Γ. ΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Χ. ΝΤΑΦΛΟΣ ΟΕ» στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση και συνεργασία με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο προκειμένου να υπογράψουνσυμβάσειςανάθεσης έργων για την ενεργειακή αναβάθμιση δύο κτιρίων της Ι. Μητροπόλεως μας,στα οποία θα στεγαστούν το Εκκλησιαστικό Μουσείο και η Βιβλιοθήκη της Ι. Μητροπόλεως μας, καθώς επίσης και την ανέγερση ισογείου οικοδομής για το «Γεύμα Αγάπης» του Καθεδρικού Ι. Ναού Απ. Παύλου Κορίνθου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε τονκ. Νίκα και τους συνοδούς του για την άριστη συνεργασία της Τοπικής μας Εκκλησίας με την ΠεριφέρειαΠελοποννήσου, το ενδιαφέρον αυτής για το πολυσχιδές έργο της Ι. Μητροπόλεως μαςκαι τους ευχήθηκεο Θεός, να τους χαρίζει υγεία, δύναμη και φώτιση στην επιτέλεση των καθηκόντων τους! 

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr