Δε. Ιούλ 22nd, 2024

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου θα φιλοξενήσει το Βαθμολογούμενο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Junior κάτω των 14 ετών

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου θα φιλοξενήσει το διήμερο 15-16/2/2020 στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Κορίνθου το Βαθμολογούμενο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Junior κάτω των 14 ετών.

Το τουρνουά πραγματοποιείται υπο την αιγίδα της ΣΤ΄ Ένωσης και θα συμμετάσχουν αθλητές από το σύνολο των ομίλων της Πελοποννήσου καθώς και από τα νησιά Ζάκυνθο και Κεφαλλονιά. Η συμμετοχή έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και αποτελεί ευχάριστη έκπληξη για τoυς διοργανωτές .Ο Ο. Α. Κ. θα δώσει δυναμικά το παρόν με τους αθλητές Καραγκίκα Αλκη, Κεφερλή Αναστάση και Κακούρη Σπύρο στην κατηγορία των αγοριών και την αθλήτρια Ζωγράφου Αριάδνη στην κατηγορία των κοριτσιών.

Η παράδοση του Ο.Α.Κ. στην άψογη διοργάνωση πανελλαδικών και ενωσιακών τουρνουά καθώς και η μεγάλη συμμετοχή των αθλητών αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για το άθλημα του τένις στην Κόρινθο.
Το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές που συμμετέχουν, τους γονείς καθώς και τους προπονητές τους που θα παρευρεθούν και τους εύχεται καλή επιτυχία!!
Επίσης, καλεί το κορινθιακό κοινό να δώσει δυναμικό παρόν και να απολαύσει αυτή την όμορφη γιορτή του τένις!!