Τρ. Ιούν 18th, 2024

Πάρνηθα: Άγρια επίθεση σε εθελοντική ομάδα – Στο νοσοκομείο με τρεις μαχαιριές ένας άνδρας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Άγρια επίθεση δέχτηκε μια εθελοντική ομάδα για τον καθαρισμό της Πάρνηθας, το βράδυ της Παρασκευής, όπως καταγγέλλουν τα μέλη της με ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραθέτοντας και φωτογραφικό υλικό διά του λόγου το αληθές.

Η εθελοντική δράση καθαρισμού στην Πάρνηθα ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά κατέληξε σε νοσηλεία ενός εκ των εθελοντών στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, όπως περιγράφουν οι ίδιοι οι εθελοντές, την Παρασκευή ξεκίνησαν να πάνε να μαζέψουν τα σκουπίδια από τη Δυτική Πάρνηθα στο πλαίσιο της δράσης της ομάδας VA Saving his Hood, αλλά επειδή η δράση θα συνεχιζόταν και την επόμενη ημέρα αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο απέναντι από το σημείο Κρύα Πηγή Φυλής.

Ξαφνικά μια ομάδα νεαρών άρχισε να γρονθοκοπεί τους εθελοντές και να τους μαχαιρώνει

Η επίθεση

Γύρω στη μία και μισή το βράδυ, δύο αμάξια με περίπου οκτώ νεαρά άτομα έφτασαν στο σημείο όπου βρίσκονταν οι εθελοντές. Στη συνέχεια τους πλησίασαν κρατώντας φακούς και ρωτώντας τους ποιοι είναι άρχισαν «απρόκλητα να μας τραμπουκίζουν».

Όταν τους απάντησαν ότι είναι εθελοντές, στην αρχή εκείνοι απομακρύνθηκαν δείχνοντας φιλική διάθεση αλλά έπειτα από δέκα λεπτά τα δύο αυτοκίνητα επέστρεψαν γκαζωμένα και οι νεαροί βγήκαν γρήγορα έξω λέγοντας «κάναμε comeback».

Αμέσως μετά και πριν προλάβουν οι εθελοντές να αντιδράσουν, οι νεαροί άρχισαν να τους ξυλοκοπούν και να τους μαχαιρώνουν. Ο ένας εθελοντής κατάφερε να φύγει προς το δάσος φωνάζοντας βοήθεια προς άλλο μέλος της ομάδας που κοιμόταν 50 μέτρα πιο μακριά.

Τελικώς, η ομάδα των νεαρών έφυγε, αλλά ένας από τους εθελοντές κατέληξε στο νοσοκομείο με τρεις μαχαιριές στην πλάτη και στον ώμο καθώς και σπασμένη μύτη.

Στην ανάρτησή του, καταλήγοντας ο εθελοντής εκφράζει την αγανάκτησή του αναφέροντας: «Έχουμε συναντήσει από κοντά όλα τα ζώα της ελληνικής υπαίθρου, ωστόσο εν τέλει μόνο ο άνθρωπος μας έβλαψε»…

in.gr