Κυ. Μάι 26th, 2024

Πάτρα: Αυτά βρέθηκαν στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η είδηση πως η ανακρίτρια ζήτησε να ανοιχθεί ο τάφος της 9χρονης Τζωρτζίνας, της τρίτης κόρη του ζεύγους Ρούλας Πισπιρίγκου – Μάνου Δασκαλάκη που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, για να ανασυρθεί το τάμπλετ του παιδιού σόκαρε τους πάντες. Θεωρήθηκε ότι οι αρχές πίστευαν ότι ίσως η 33χρονη είχε αφήσει εκεί ίχνη από την αγορά της κεταμίνης.

Όταν τον περασμένο Ιανουάριο η 9χρονη Τζωρτζίνα άφησε την τελευταία της πνοή στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει το παιδί θα ταφεί μαζί με το αγαπημένο του τάμπλετ και όχι με κάποιο παιχνίδι, όπως είχε συμβεί με τα δυο αδερφάκια του που επίσης εξέπνευσαν μυστηριωδώς, την 3,5 ετών Μαλένα και την 6 μηνών Ίριδα. Το γεγονός είχε επιβεβαιώσει και ο πατέρας του παιδιού, Μάνος Δασκαλάκης.

Η κατάθεση του τελευταίου στην ανακρίτρια ήταν ένας από τους λόγους που ζητήθηκε να ανοιχθεί ο τάφος του παιδιού και να ανασυρθεί το τάμπλετ, όπως κι έγινε το περασμένο Σάββατο (09.04.2022).

Οι αρχές ήθελαν να εξετάσουν το τάμπλετ της Τζωρτζίνας λόγω της υποψίας πως ίσως η Ρούλα Πισπιρίγκου να είχε από εκεί ψάξει να βγει την κεταμίνη με την οποία κατηγορείται ότι σκότωσε ο 9χρονο κορίτσι.

Αλλά όταν το τάμπλετ ανασύρθηκε από τον τάφο του παιδιού και εξετάστηκε από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., δεν βρέθηκε κανένα ίχνος από τη… διαδρομή της κεταμίνης, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, τουλάχιστον. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» και εν αναμονή των τελικών ευρημάτων από την ΕΛ.ΑΣ., στο τάμπλετ δεν φαίνεται να υπάρχει αποδεικτικό για την παραγγελία κεταμίνης ή κάποιο άλλο στοιχείο.

Σύμφωνα με την «Πελοπόννησο», λοιπόν, τον τάφο της Τζωρτζίνας βρέθηκαν:

  • Ένα βίντεο με την «Πέπα το Γουρουνάκι»
  • Ένα βίντεο από το σίριαλ «Παρά πέντε» του MEGA
  • Ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον γνωστό κωμικό Μάρκο Σεφερλή.

Αυτά άρεσαν στη μικρή Τζωρτζίνα και ζητούσε από τους γονείς της, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη να διαχειρίζονται το τάμπλετ, έπειτα από τη μόνιμη αναπηρία της κόρης τους.

Το τάμπλετ της Τζωρτζίνας ήταν συνδεδεμένο με τον λογαριασμό e-mail της Ρούλας Πισπιρίγκου, τον οποίο ελέγχεται ούτως ή άλλως από τις αρχές.

Πηγή: pelop.gr