Τε. Μάι 25th, 2022

Πέρασε ανεπιστρεπτί η “διακυβέρνησις” Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου – Όταν ο Παναγιώτης Ε. Νίκας “τον έβαλε στην θέση του” (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Νομίζοντας ότι μόνο αυτός μπορούσε να πάει μπροστά την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Κι ας κάνει όχι ένα πολιτικό φόρουμ, αλλά 10 και πάλι στο πάγκο θα μείνει.

Όταν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας ” έβαλε στην θέση του” τον Πέτρο Τατούλη, και μη ξέροντας τι να κάνει σηκώθηκε και έφυγε, για το “καλό της Πελοποννήσου”.

Εντονη αντιπαράθεση υπήρξε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και στον Πέτρο Τατούλη.

Αιτία ένα προ ημερησίας θέμα που έφερε ο Πέτρος Τατούλης στο ΠΕ.ΣΥ σχετικά με έναν δρόμο που πρέπει να φτιαχτεί στην Αρκαδία. Η πρόταση της Περιφερειακής Αρχής ήταν να συζητηθεί στο επόμενο ή στο μεθεπόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο μιας και το γνωρίζουν οι τεχνικές υπηρεσίες. Θα πρέπει λοιπόν να γίνει η τεχνική μελέτη και να συζητηθεί ολοκληρωμένο.

Ο Παναγιώτης Νίκας βλέποντας ότι χάνεται για άλλη μια φορά ο χρόνος του περιφερειακού συμβουλίου και θα πρέπει να ψηφιστούν σοβαρά θέματα πήρε τον λόγο και απάντησε στον ήδη εκνευρισμένο Πέτρο Τατούλη ως εξής : «Αν ανοίξω το στόμα μου Πέτρο Τατούλη μετά από εννέα χρόνια θα σε λούσω, όπου και να βρεθούμε αντιμέτωποι σε εκλογές θα χάνεις….. σε ξέβρασε η κεντρική πολιτική σκηνή ….. !!!

Μετά από αυτά ο Πέτρος Τατούλης και η Νέα Πελοπόννησος αποχώρησαν από το ΠΕ.ΣΥ.