Σα. Ιούν 22nd, 2024

Παρέμβαση Πολιτών: Θέλετε να δείτε το πρόγραμμά μας;

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με προτεραιότητα την προστασία του περιβάλλοντος, από την αρχή της προεκλογικής μας εκστρατείας, αποφασίσαμε να σπαταλήσουμε όσο το δυνατόν λιγότερο χαρτί ως προεκλογικό διαφημιστικό υλικό. 

Ο απολογισμός του έργου μας, οι υποψήφιοι σύμβουλοι και το πρόγραμμα δράσης μας για την πενταετία 2024 – 2028 βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της παράταξης «Παρέμβαση Πολιτών». Επιλογή μας ήταν να προχωρήσουμε σε εκτύπωση ενός φυλλαδίου για να σας παρουσιάσουμε τους υποψηφίους μας, τη νέα, δυναμική ομάδα ανθρώπων που κοσμεί το ψηφοδέλτιο μας. 

Τις τελευταίες ημέρες, σεβόμενοι τους συμπολίτες μας που δεν είναι εξοικειωμένοι με την ηλεκτρονική επικοινωνία, αποφασίσαμε να τυπώσουμε έναν περιορισμένο αριθμό φυλλαδίων που αφορούν στον σχεδιασμό μας για τον Δήμο του 2030, τα οποία διαθέτουμε μόνο χέρι με χέρι σε όποιον θέλει να τα διαβάσει. Δεν τα ρίχνουμε στο δρόμο ούτε τα τοποθετούμε στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων. Θέλουμε ψηφοφόρους που στηρίζουν την προσπάθεια όλων μας να κρατήσουμε τον Δήμο μας, τις πόλεις μας και τις γειτονιές μας καθαρές.