Πα. Μαρ 1st, 2024

ΠΑΣ Κόρινθος – ΘΥΡΑ 3: Oι φίλαθλοι δέχτηκαν οργανωμένη επίθεση μετά τη μεγάλη νίκη στο Βέλο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΣ Κόρινθος με το ευρύ 5-0 ενάντια στην Ελλάς Βέλου.

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο το Α ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 3-0 για να ακολουθήσουν αλλά 2 γκολ στο Β ημίχρονο .

Τα γκολ της ομάδας :

Α Ημίχρονο

0-1 Αμαραντίδης

0-2 Παπανικολάου

0-3 Χαρτσιάς

Β Ημίχρονο

0-4 Ματίας

0-5 Χαρτσιάς

Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι του ΠΑΣ δέχτηκαν οργανωμένη επίθεση από χούλιγκανς του Πέλοπα .

Πολλές οι υλικές ζημιές από τα καπνογόνα. Σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων που ήρθαν για να παρακολουθήσουν την ομάδα μας καθώς το κυνηγητό με αμάξια και μηχανές κράτησε μέχρι το Κοκκώνι ! Από θαύμα δεν είχαμε θύματα !

Καταδικάζουμε κάθε μορφή ΒΙΑΣ ! Τέτοια γεγονότα δεν έχουν θέση στον αθλητισμό!

ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΘΥΡΑ 3 έκανε την καταγγελία.

Δολοφονικη επίθεση δέχτηκαν φίλαθλοι της ομάδας μας κατά την αποχώρηση μας από το γήπεδο του Βελου. Χουλιγκαν του Πελοπα που θέλουν να λέγονται οπαδοί Επιτέθηκαν με κλοτσιές μπουνιές στα αυτοκίνητα και πέταξαν καπνογονα με σκοπό να κάψουν τα αυτοκίνητα των οπαδών μας προκαλώντας υλικές ζημιές σε αυτά καθώς και έβαλαν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα ανθρώπων που προσπαθούσαν να ξεφύγουν. ΤΟ κυνήγι των χούλιγκαν με μηχανάκια και αυτοκίνητα έφτασε μέχρι το κοκκωνι με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι μας να διαφύγουν απο θαύμα. Καταδικάζουμε κάθε ενέργεια ‘δολοφονιας’ εναντίον οπαδών,που μας φέρνουν χρόνια πίσω. Και κάθε τι επεισόδια που τραυματιζουν το ποδόσφαιρο. .

Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι τέτοιου είδους ενέργειες μας χαλυβδωνουν περισσότερo και θα είμαστε ακόμα πιο κοντά στην ομάδα μας έτσι όπως μόνο εμείς ξέρουμε. ..

ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΘΥΡΑ 3