Τρ. Ιούλ 23rd, 2024

ΠΑΣ Κόρινθος: Τέλος και ο Τζαναβάρας από τη θέση του προπονητή – Θέλουμε έναν καταξιωμένο προπονητή για τους αγώνες μπαράζ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ομόφωνα αποφάσισε την αντικατάσταση του προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα. Σκοπός του συμβουλίου είναι να προσληφθεί ένας καταξιωμένος προπονητής ο οποίος να έχει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά, αφού οι αγώνες μπαράζ που ακολουθούν θα είναι ουσιαστικά πολεμικές μάχες!

Ομόφωνα αποφάσισε την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή ο οποίος θα ασχολείται με τα όσα συμβαίνουν στην έσω και έξωαγωνιστική ζωή των αθλητών μέχρι και την τελευταία ημέρα των μπαράζ!

Το Δ/Σ είναι αποφασισμένο να μην υπολογίσει ούτε χρόνο ούτε χρήματα ώστε η ιστορική ομάδα μας να κερδίσει στα μπαράζ και να έχει την πορεία που της αξίζει.

Εκ μέρους όλου του οργανισμού ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους και τους οπαδούς της ομάδας μας, που γέμισαν το Εθνικό Στάδιο Κορίνθου, για την απαράδεκτη εικόνα των ποδοσφαιριστών μας, ανεξάρτητα από την κακή διαιτησία, αφού επί 100 λεπτά δεν κέρδισαν ούτε μια μάχη, ούτε μια διεκδίκηση, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων!

Αυτό το live συνοθύλευμα θα διορθωθεί άμεσα και η πραγματική εικόνα θα φανεί στα μπαράζ!