Σα. Ιούλ 27th, 2024

Περιοδεία του υπ. Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Ρίζου Μαρούδα μαζί με κλιμάκιο του ΚΚΕ στην Νεμέα (εικόνες)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στα πλαίσια της περιοδείας του υποψήφιου Ευρωβουλευτή και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Ρίζου Μαρούδα, μαζί με κλιμάκιο της Τ.Ε. Κορινθίας του ΚΚΕ, πραγματοποιήθηκε, χθες Σάββατο 18-5-2024, περιοδεία στη Νεμέα και επίσκεψη στον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό όπου ακολούθησε και συζήτηση με τον πρόεδρο κ. Ηλία Μάζο.

Ο Ρίζος Μαρούδας είναι Επικεφαλής της Πανελλαδικής επιτροπής των Μπλόκων και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας.

Στη συζήτηση στον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας στάθηκαν στο αυξημένο κόστος παραγωγής, στα καύσιμα, στο ρεύμα, το χαμένο εισόδημα καθώς η κατάσταση που δημιουργείται είναι εκρηκτική, ενώ οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ είναι μειωμένες και καθυστερημένες.

Όπως τόνισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, η πολιτική αυτή που εφαρμόζει η σημερινή κυβέρνηση είναι απόρροια των κατευθύνσεων της ΕΕ και της ΚΑΠ και αυτήν πρέπει να έχουν στο στόχαστρό τους, οι βιοπαλαιστές αγρότες, γιατί τους ξεκληρίζει και τους διώχνει από τη γη τους. Το ΚΚΕ στηρίζει έμπρακτα τα δίκαια αιτήματα τους όπως στήριξε το προηγούμενο διάστημα τις κινητοποιήσεις των αγροτών με όλες του τις δυνάμεις.