Σα. Ιούλ 2nd, 2022

Περισσότεροι από 100 κορυφαίοι αθλητές της χώρας δήλωσαν τη στήριξη τους για την Μεταρρύθμιση από τη κυβέρνηση στον Αθλητισμό (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Περισσότεροι από 100 πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες της χώρας μας ανταποκρίθηκαν χθες το βράδυ στο κάλεσμα του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Βρέθηκαν όλοι μαζί στον ιστιοπλοϊκό όμιλο Πειραιά, για να κάνουν τον απολογισμό της στενής  συνεργασίας ενός ολοκλήρου χρόνου αλλά και να συζητήσουν για το νέο νομοσχέδιο που έρχεται σύντομα  στη Βουλή. Για την ολοκλήρωση της αναγκαίας αθλητικής μεταρρύθμισης που έχει ανάγκη η αθλητική οικογένεια στη χώρα μας.

Με τους θεσμικούς εκπρόσωπους των Πρωταθλητών, της αθλητικής ιστορίας της χώρας μας: Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, Σύλλογος Ελλήνων Παραολυμπιονικών και Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Καθως και όλοι οι συμμετέχοντες στο ΖΗΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ήταν εκεί χθες. Για να επιβεβαιώσουν την ικανοποίηση τους για την μέχρι πορεία της κυβέρνησης κ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αθλητισμό αλλά και την ανάγκη για άμεση εφαρμογή των διατάξεων που έρχονται στη Βουλή και αφορούν το νέο πλαίσιο διεξαγωγής και αναδειξης νέων διοικήσεων των αθλητικών ομοσπονδιών της χώρας μας.
«Μαζί για ακόμα πιο ψηλά, πιο μακριά, πιο δυνατά🇬🇷🇬🇷»  αναφέρει χαρακτηριστικά  στη τέλος της σχετικής  ανάρτησης του στο Twitter ο Λευτέρης Αυγενακης.