Τρ. Φεβ 7th, 2023

Πνιγμός εξάχρονης: «Δεν θα της έκανα κακό, τη λάτρευα», λέει ο πατέρας – Δεν θα παραστεί στην κηδεία

Κοινοποίηση ειδήσεων

«Πανικοβλήθηκα και έφυγα για να καλέσω βοήθεια», υποστήριξε στην απολογία του ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε στη θάλασσα στο Καλαμάκι Κορινθίας. Ο 42χρονος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο ίδιος, όπως έγινε γνωστό ακόμη, δεν θα παραστεί στην κηδεία του παιδιού.

«Πανικοβλήθηκα και έφυγα για να καλέσω βοήθεια», υποστήριξε στον ανακριτή ο ίδιος.

«Ο, τι έχει γίνει τα έχω πει όλα ένα προς ένα στον εισαγγελέα και είναι η αλήθεια. Δεν θα έκανα κακό στο παιδί, το λάτρευα. Το λάτρευα το παιδί μου, ήταν η δύναμή μου. Όταν έρχοταν το παιδί στο σπίτι έπαιρνα δύναμη», είπε μιλώντας στο protothema.gr και τον Κώστα Στάμου ο 42χρονος. ενώ ξεκαθαρίζει πως για τη σύζυγό του δεν υπάρχουν «σκιές» αναφορικά με το τι συνέβη το μοιραίο μεσημέρι της Δευτέρας.

«Με τη σύζυγό μου δεν έχουμε πρόβλημα, ουτε κατηγορίες έχουμε μεταξύ μας. Είμαστε μαζί σε αυτό που μας συνέβη. Εγώ το παιδί το είχα ένα μήνα συνέχεια. Ερχόμουν κάθε απόγευμα από τη δουλειά και το έπαιρνα», λέει ο 42χρονος ο οποίος αύριο το μεσημέρι κηδεύει το 6χρονο παιδί του στην Αλβανία, ωστόσο ο ίδιος δεν θα μπορέσει να το αποχαιρετήσει καθώς του έχει επιβληθεί απαγορεύση εξόδου από τη χώρα.

«Σήμερα μου φεύγει το παιδί και πάει πέρα στη χώρα μου για να την κηδεύσω. Δεν είμαι σε κατάσταση να πω κάτι άλλο. Τα είπα όλα στην κατάθεσή μου», καταλήγει ο τραγικός πατέρας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr