Πε. Μάι 30th, 2024

”ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”: Ανακοινώθηκαν τέσσερις ακόμη υποψήφιοι με το συνδυασμό του Νίκου Σταυρέλη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ανακοινώνουμε τέσσερις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν τη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

🟡ΚΟΛΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Η Αναστασία Κόλλια του Ευαγγέλου έχει εργαστεί στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων για τέσσερα έτη ενώ τον τελευταίο χρόνο απασχολείται σε Ιδιωτική Εταιρεία Τροφίμων της περιοχής. Διαμένει μόνιμα στα Αθίκια Κορινθίας απ’ όπου και κατάγεται. Συμμετέχει για πρώτη φορά σε εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης και επιθυμεί να βάλει και εκείνη το λιθαράκι της για το καλό του τόπου της.

Η Αναστασία είναι υποψήφια σύμβουλος στο Τ.Σ. Αθικίων.

🟣ΜΑΥΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 

Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος είναι γνωστός σε όλους μας από την δραστηριοποίηση του στο χώρο του ποδοσφαίρου, όπου και έχει υπηρετήσει ως ποδοσφαιριστής, προπονητής και πρόεδρος. Κατάγεται από τον Άσσο Κορινθίας, όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι πατέρας 2 παιδιών και παππούς 3 εγγονών. Η αγάπη του Σωτήρη για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για το ποδόσφαιρο τον έκαναν να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση, όπου και θέλει μέσω του Συνδυασμού Πνοή Δημιουργίας του Νίκου Σταυρέλη να προσφέρει τα μέγιστα.

Ο Σωτήρης είναι υποψήφιος Σύμβουλος στο Τ.Σ. Κάτω Άσσου.

🟢ΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 

Ο Παναγιώτης Πούλος του Χρήστου είναι ιδιωτικός υπάλληλος, παντρεμένος με την επίσης ιδιωτική υπάλληλο Μαρία Σαμολαδά. Γεννήθηκε στο Στεφάνι Κορινθίας όπου και διαμένει μόνιμα με την οικογένεια του. Η θέληση του Παναγιώτη να προσφέρει στο χωριό του, τον έκαναν να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση και με την Πνοή Δημιουργίας του Νίκου Σταυρέλη.

Ο Παναγιώτης θα είναι υποψήφιος στο Τ.Σ. Στεφανίου. 

🔵ΣΤΕΛΕΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 

Η Κατερίνα σπουδάζει νοσηλευτική στην Πάτρα. Είναι κόρη του Δημήτρη Στελέτου και της Ελένης Δασκαλάκη. Έχει καταγωγή από το Αγγελόκαστρο (παππούς της ο Βασίλης Στελέτος αυτοκινητιστής και γιαγιά της η Ευαγγελία Βίρλα). Σήμερα κατοικεί στην Κόρινθο. Αποφάσισε την κάθοδο της στο τοπικό ψηφοδέλτιο του Αγγελοκάστρου, για να τιμήσει την αγάπη του πατέρα της και του παππού της, οι οποίοι δεν βρίσκονται στη ζωή, για το Αγγελόκαστρο.

Εκτός αυτού είναι αποφασισμένη να εργαστεί στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Νίκου Σταυρέλη προκειμένου να αλλάξει ο Δήμος και να γίνει όπως τον φαντάζονται τα νέα παιδιά που ζουν σε αυτόν και θέλουν να σταματήσουν την πορεία του προς την οπισθοδρόμηση.

Η Κατερίνα είναι υποψήφια σύμβουλος στο Τ.Σ. Αγγελοκάστρου.