Τε. Οκτ 4th, 2023

”ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”: Τέσσερις ακόμη υποψηφίους ανακοίνωσε ο Νίκος Σταυρέλης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Υποδεχόμαστε με χαρά τέσσερις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν τη Πνοή Δημιουργίας και το ψηφοδέλτιο στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΑ ΧΑΡΟΥΛΑ

🔴Η Χαρούλα Δημογέροντα είναι ανθυπαστυνόμος εν ενεργεία με είκοσι επτά έτη υπηρεσίας. Κατάγεται από το Σπαθοβούνι Κορινθίας και την τελευταία εικοσαετία διαμένει στον Άσσο Κορινθίας. 

Συμμετείχε για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές το έτος 2019 με τον ανεξάρτητο συνδυασμό “Άσσος Πορεία Ανάπτυξης” όπου εξελέγει Τοπικός σύμβουλος. Επί σειρά έξι ετών έχει τελέσει πρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Άσσου, προσφέροντας σημαντικά έργα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των μαθητών και των δασκάλων. Είναι ενεργό μέλος σε κάθε είδους εθελοντικών δραστηριοτήτων. 

Από συμμετοχή της σε δραστηριότητα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας που αφορά φιλανθρωπικό και περιβαντολλογικό σκοπό έχει βραβευτεί με τον έπαινο της ευαρεσκείας από τον Γενικό Γραμματέα Προστασίας του πολίτη για τον υπερβάλλοντα ζήλο και αποτελεσματικότητα της.

Η Χαρούλα είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Άσσου.

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΝΑ

🟡Η Άννα Θεοδώρου του Παναγιώτη εργάζεται 23 χρόνια σε λογιστικό γραφείο στον Πειραιά. Κατάγεται από την Ήπειρο και είναι μόνιμος κάτοικος Βλασσαίϊκων Κατακαλίου. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Αγαπά το Κατακάλι, αγαπά την Κόρινθο και είναι χαρά και τιμή της να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Σταυρελη και στην Πνοή Δημιουργίας.

Η Άννα είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Κατακαλίου.

ΚΩΝΣΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ

🟣Η Ελευθερία Ειρήνη Κώνστα έχει τελειώσει διοίκηση επιχειρήσεων ΤΕΙ. Είναι μητέρα 2 παιδιων και έχει καταγωγή από την Αλμυρή Κορινθίας. Δηλώνει με χαρά ότι θα πράξει τα δέοντα για να δει τον τόπο της να ανθίσει.

Η Ελευθερία είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Κόρφου.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

🟢Ο Γιώργος γεννήθηκε στον Άσσο Κορινθίας και είναι παραγωγός επιτραπέζιων σταφυλιών. Παντρεμένος με την Θεοφανή Στεργιοπούλου ( Σπαθοβούνι) με την οποία απέκτησαν Τρία παιδιά. Τον Σταύρο απόφοιτο Παντείου Πανεπιστημίου, τον Δημήτρη στα Σώματα ασφαλείας (Αστυνομία) και τον Άγγελο μαθητή Β Λυκείου. Έχει διατελέσει πολλά χρόνια στην αυτοδιοίκηση: 1987 – 1990 Κοινοτικός σύμβουλος Άσσου. 2003 – 2006 Πρόεδρος Κοινότητας Άσσου. 2007 – 2010 Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Άσσου Λεχαίου. 2011 – 2014 Τοπικός Σύμβουλος Άσσου εξελέγη πρώτος σε σταυρούς. 2015 – 2019 Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την Συμμαχία Πολιτών (δεν εξελέγη για λίγες ψήφους). 2019 – 2023 πρώτος τοπικός σύμβουλος με τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ” Άσσος Πορεία Ανάπτυξης”. Από 1 – 5-2023 Πρόεδρος Κοινότητας Άσσου.

Ο Γιώργος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Άσσου.