Σα. Ιούλ 27th, 2024

Πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ στο Ζευγολατιό

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πολιτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ζευγολατιό την Πέμπτη το απόγευμα 30/5 στις 19:30 στο Καφενείο «Τριανταφύλλου» στην κεντρική πλατεία από την ΔΕΕΑ Βέλου-Βόχας. 

Ομιλητές το Μέλος της ΚΠΕ Παναγιώτης Βλάχος, η Υποψήφια Ευρωβουλευτής Άννα Βερούλη (πρώην Πρωταθλήτρια Ακοντισμού, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Επίτιμο Μέλος Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών) και ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Γιώργος Καλλιακμάνης (Αξιωματικός ΕΛΑΣ- Υπαστυνόμος ΄Β, Μέλος Δ.Σ. ΠΟΑΣΥ).

Τις προηγούμενες ημέρες κλιμάκια με στελέχη του ΠΑΣΟΚ του Νομού επισκέφθηκαν τα Αθίκια, τον Πύργο και την Λυκοποριά. Οι πολίτες δηλώνουν απογοητευμένοι από την Κυβέρνηση και πιστεύουν στην πολιτική συνέπεια του ΠΑΣΟΚ. Δεν ξεχνούν ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ δεν ρίσκαρε ποτέ την συμμετοχή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Την Δευτέρα 27/5 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην ιστορική και φιλόξενη Νεμέα η πολιτική εκδήλωση της τοπικής ΔΕΕΑ. Οι Ομιλητές Γιάννης Κουτσούκος και  Λίνα Αγγελοπούλου μίλησαν για την οικονομία της χώρας, την ακρίβεια και τα προβλήματα στον Πρωτογενή Τομέα. Οι σοσιαλδημοκρατικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ στοχεύουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των μικρομεσαίων κοινωνικών στρωμάτων, που πλήττονται βάναυσα από τις πολιτικές επιλογές της Κυβέρνησης.