Κυ. Ιούν 23rd, 2024

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια στο γήπεδο μπάσκετ-βόλεϊ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιάτου – Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε το παρών (video-φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Πέμπτης τα εγκαίνια των πλήρως ανακατασκευασμένων γηπέδων μπάσκετ & βόλεϊ του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου και που έδωσε το παρών ο Βασίλης Σπανούλης. Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκε Δήμαρχος Σικυωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος, oι εκπρόσωποι της bwin και της «Ένωσης Μαζί για το Παιδί», παιδιά και γονείς, Εκπαιδευτικοί του Σχολείου και πλήθος κόσμου.

. Το γήπεδο εντυπωσίασε τους μαθητές και τα χαμόγελά τους «πλημμύρισαν» τις νέες εγκαταστάσεις. Τα γέλια των παιδιών ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή για τους ανθρώπους της bwin και της «Ένωσης Μαζί για το Παιδί», η συνεργασία των οποίων μετρά δεκάδες έργα.

Η bwin, πιστή στο όραμά της για μια καλύτερη κοινωνία, συνεχίζει δυναμικά την ανακατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων σε 5 πόλεις. Πρώτος σταθμός για το 2022, το Κιάτο!

Όπως και στις άλλες πόλεις, έτσι και στο Κιάτο, χάρη στην επιμονή και το μεράκι και σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» μπήκε το λιθαράκι για μια καλύτερη καθημερινότητα για τους μικρούς μαθητές.

Αναλυτικότερα, ανακατασκευάστηκε πλήρως το γήπεδο μπάσκετ-βόλεϊ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιάτου. Στο τερέν επιστρώθηκε ειδικός ασφαλής τάπητας, ο οποίος χρησιμοποιείται σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις, δημιουργήθηκαν διαγραμμίσεις για τα δυο αθλήματα και εγκαταστάθηκε ο απαραίτητος εξοπλισμός (αντικατάσταση ταμπλό-στεφανιών γηπέδου μπάσκετ, τοποθέτηση προστατευτικών στρωμάτων για τις μπασκέτες, αλλά και βάψιμο μπασκετών, όπως και τοποθέτηση διχτυών των μπασκετών) των παραπάνω γηπέδων ώστε να καταστούν χρηστικά.

Εκ μέρους της bwin, η Ιωάννα Μπερίου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, δήλωσε: «Ολοκληρώσαμε γεμάτοι περηφάνια για τα παιδιά του Κιάτου, ένα πλήρως ανακαινισμένο γήπεδο. Όχι μόνο οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου αλλά κι ολόκληρης της περιοχής του Κιάτου θα μπορούν πλέον να χαίρονται εγκαταστάσεις επαγγελματικών προδιαγραφών. Θέλουμε γήπεδα γεμάτα ζωντάνια, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους να αγωνιστούν με ασφάλεια και να ονειρευτούν».

Η πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ανέφερε: «Πιστοί στο όραμα μας να προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά παραδίδουμε ένα πλήρως ανακατασκευασμένο γήπεδο μπάσκετ-βόλεϊ στο 1ο Δημοτικό σχολείο του Κιάτου. Χάρις την πολύτιμη στήριξη της bwin ο χώρος άθλησης είναι ασφαλής και πλήρως λειτουργικός για τα 180 παιδιά που φοιτούν στο σχολείο. Ο αθλητισμός και το παιχνίδι είναι βασικές ανάγκες τους και εμείς δίνουμε έμφαση σε αυτό. Η bwin είναι πολύτιμη συνοδοιπόρος μας σε αυτόν τον σκοπό καθώς από κοινού έχουμε ανακατασκευάσει περισσότερα από 1.800 τ.μ. γηπέδων».

Ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου, Αντρέας Καρβουντζής, δήλωσε: «Εκ μέρους όλων των συναδέλφων, σας ευχαριστούμε θερμά για την δουλειά που κάνατε και για το αποτέλεσμα που άλλαξε την εικόνα του σχολείου μας. Τα παιδιά αδημονούν να μπουν να παίξουν και οι γονείς είναι εντυπωσιασμένοι! Ευχαριστούμε πολύ το «Μαζί για το Παιδί» και την bwin για την ευγενική προσφορά τους!»

Στο πλαίσιο της βραβευμένης και πολυετούς συνεργασίας μεταξύ της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και του κορυφαίου στοιχηματικού brand έχουν υλοποιηθεί δεκάδες έργα καθοριστικής σημασίας και έχουν υποστηριχθεί χιλιάδες παιδιά και οι οικογένειές τους.