Κυ. Ιούλ 21st, 2024

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Ποσειδώνα Λουτρακίου (video-φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το απόγευμα της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου 2020, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λουτρακίου “Γαλανόπουλος” πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Ο γενικός Αρχηγός Πετοσφαίρισης Σπύρος Καραβούλης, αλλά και ο έφορος Πετοσφαίρισης Χαράλαμπος Γεωργίου, όπως και ο Τάσος Σακελλαρίου βαθιά συγκινημένοι αναφέρθηκαν στην ομάδα, και ευχαρίστησαν από καρδιάς όλους αυτούς που τη στηρίζουν, ώστε να έχει την επιτυχημένη και ανοδική πορεία που καταγράφει τα τελευταία χρόνια. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, ο Γιάννης Καραπανάγος επικεφαλής της παράταξης “Αλλάζουμε” Μαζί, και ο αντιδήμαρχος Σάκης Παπαθανασίου.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε ο Απολογισμός καθώς και οι Αθλητικοί και αναπτυξιακοί στόχοι του τμήματος.

Ακολούθησε η βράβευση των χορηγών, και οικονομικών Υποστηρικτών. Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε μια μικρή δεξίωση με αναμνηστικά δώρα.

Ο έφορος Πετοσφαίρισης Χαράλαμπος Γεωργίου, βράβευσε όλους τους Χορηγούς και τον Ιωάννη Τσώτο, χορηγό στην εμφάνιση της φανέλας της ομάδας και ταυτόχρονα έγινε η παρουσίαση της Νέας Φανέλας.