Πε. Σεπ 28th, 2023

Πυροβολισμοί μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών στα Εξάρχεια – Επενέβη η Αστυνομία

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αστυνομική επιχείρηση με προσαγωγές και συλλήψεις πραγματοποιήθηκε τη νύχτα στα Εξάρχεια, μετά από καταγγελία για διακίνηση ναρκωτικών και πυροβολισμούς.

Επεισόδια μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών στα Εξάρχεια

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, στις 21:00 έγινε τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση για επεισόδιο μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών στην πλατεία των Εξαρχείων, κατά το οποίο σημειώθηκαν πυροβολισμοί.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο δεν διαπίστωσαν κάτι, ωστόσο άμεσα οργανώθηκε από τη ΓΑΔΑ επιχείρηση στην περιοχή, κατά τη διάρκεια της οποίας προσήχθησαν πέντε άτομα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ οι τρεις από τους προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους, ενώ οι δύο συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και σήμερα οδηγούνται στον εισαγγελέα. Ηδη μία μέρα πριν πραγματοποιήθηκε Οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στην πλατεία Εξαρχείων και τη γύρω περιοχή, καθώς και πέριξ του Οικονομικού Πανεπιστημίου, από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, με την συνδρομή και της ΟΠΚΕ και στόχο να μπει τέλος στα «στέκια» ναρκωτικών.

Πηγή: iefimerida.gr