Πε. Ιούν 13th, 2024

Σοκ με υπόθεση κακοποίησης ηλικιωμένων: 50χρονος ξυλοκοπεί τους γονείς για να του δώσουν χρήματα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο από τον ξυλοδαρμό ενός ηλικιωμένου ζευγαριού από τον 50χρονο γιο τους.

Όπως όλα δείχνουν αιτία στάθηκαν οι οικονομικές διαφορές μεταξύ του 50χρονου και των γονιών του.

«Δέκα χρόνια διαρκεί. Ο γιος και η νύφη κατεβαίνουν στο διαμέρισμα του πατέρα τους, και με διάφορες προθέσεις, ενώ τους απειλούν, αρχίζουν και τους χτυπούν και σπάνε, και καταστρέφουν το σπίτι, ζητώντας λεφτά. Χθες και η νύφη κατέβηκε μόνη της, τους έδειρε, τους χτύπησε τόσο πολύ που κάλεσαν στο νοσοκομείο» αποκάλυψε συγγενής των ηλικιωμένων μιλώντας στο Mega.

Το βίντεο τραβά η εν διαστάσει σύζυγος του 50χρονου. Μια γυναίκα από την Ουκρανία που κατηγορεί το ηλικιωμένο ζευγάρι πως δεν βοήθησαν την οικογένειά της οικονομικά.

«Κάτσε κάτω και μη μιλάς! Εάν δεν ήμουν εδώ θα της έτρωγες από το πρωί» ακούγεται να λέει ο 50χρονος στη μητέρα του.

Οι συγγενείς αποκαλύπτουν πως αυτό συμβαίνει τα τελευταία 10 χρόνια, χωρίς να έχει γίνει τίποτα από την Πολιτεία ώστε οι δύο ηλικιωμένοι να βοηθηθούν. Μάλιστα υπογραμμίζουν πως έχουν γίνει μηνύσεις, ενώ η υπόθεση έχει φτάσει τρεις φορές στην Εισαγγελία.

«Αυτό είναι η βία από τον έναν γιο του ζευγαριού. Έχουν άλλον έναν  γιο. Ο συγκεκριμένος δεν έχει δουλέψει ποτέ και απαιτεί χρήματα από τον πατέρα του εδώ και 10 χρόνια. Ο άνθρωπος ζει με μία σύνταξη και ο γιος τους μαζί με τη νύφη έχουν βρει πολλούς τρόπους για αν τους αναγκάζουν να τους δίνουν τη σύνταξη. Ο άλλος ο γιος έχει κάνει κάποιες κινήσεις αλλά δεν είδαμε να γίνεται κάτι. Αυτό που φοβόμαστε όλοι είναι τα χειρότερα και όσο γνωρίζω τους ανθρώπους, δεν το αξίζουν. Έχουν βρει τρόπο και μπαίνουν κάθε μέρα στο σπίτι, στο οποίο έχουν κάνει ζημιές και το έχουν καταστρέψει» πρόσθεσε συγγενής.

newsit.gr