Κυ. Αυγ 14th, 2022

Σπάρταθλον 2021: Ο Φώτης Ζησιμόπουλος έτοιμος να γράψει ιστορία

Κοινοποίηση ειδήσεων
This image has an empty alt attribute; its file name is 21-05-30_220234_WonderFox_Photo_GIF_001_(1).gif

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος οδεύει ακάθεκτος προς Σπάρτη. Μετά τον μέγιστο Τριπολιτσιώτη, Γιάννη Κούρο (έχει το ρεκόρ 20.25 απ’ το 1984), μετά και τον Κώστα Ρέππο, ένας ακόμα Έλληνας, μετά από χρόνια, πηγαίνει να κατακτήσει το ”Σπάρταθλον 2021”.

Ο σπουδαίος αυτός δρομέας των πολύ μεγάλων αποστάσεων, παρουσιάζει ένα εκπληκτικό αγωνιστικό πρόσωπο και εντυπωσιάζει με τον ρυθμό του, την τακτική του και το οργανωμένο σχέδιό του.

Με πολλές δυνάμεις, τρέχει 1ος προς το άγαλμα του βασιλιά Λεωνίδα, στη Σπάρτη.

Μάλιστα, εάν όλα εξελιχθούν ομαλά, ο Αγρινιώτης υπερμαραθωνοδρόμος Φώτης Ζησιμόπουλος, θα κάνει και έναν αρκετά καλό χρόνο.

Η είδηση της πιθανής πρωτιάς του έχει προκαλέσει, συναγερμό, ενθουσιασμό και υπερηφάνεια, και σε κάθε σημείο αναφοράς όπου εμφανίζεται, αντιμετωπίζει το ζεστό χειροκρότημα και την προτροπή – υποστήριξη του κόσμου.

Η είσοδός του, νωρίς το πρωί του Σαββάτου, στη Σπάρτη, αναμένεται να δημιουργήσει εκπληκτικές σκηνές αποθέωσης από τους κατοίκους της Λακωνικής πρωτεύουσας.

Η ΕΡΤ Τρίπολης, αργά το βράδυ της Παρασκευής, βρέθηκε στο σημείο 60 του αγώνα, στην Αλέα Τεγέας, από όπου και σας παρουσιάζει τις σχετικές φωτογραφίες.

www.ertnews.gr – Στ. Ζορμπαλάς