Δε. Δεκ 11th, 2023

Σπύρος Φωκάς: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του σπουδαίου ηθοποιού – Ελπίζουν σε ένα θαύμα

Κοινοποίηση ειδήσεων
This image has an empty alt attribute; its file name is 21-05-30_220234_WonderFox_Photo_GIF_001_(1).gif

Δύσκολες ώρες περνά ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς καθώς η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι οι γιατροί θεωρούν πως δεν έχουν κάτι άλλο να του προσφέρουν στο νοσοκομείο και πλέον είναι στα χέρια του Θεού…

Ο Σπύρος Φωκάς, σύμφωνα με το patkiout.gr, βρίσκεται στο σπίτι του δίχως να έχει επαφή με το περιβάλλον εξαιτίας ραγδαίων επιπλοκών που είχε με τα καρδιακά αλλά και τα άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Οι ίδιοι οι γιατροί του θεώρησαν πως δεν είχαν κάτι πια να του προσφέρουν στο νοσοκομείο, γι’ αυτό και ζήτησαν από τη σύζυγό του, Λίλιαν, να τον πάρει στο σπίτι τους. 

Περιμένουν ένα θαύμα

Ο γνωστός ηθοποιός, που μας έκανε περήφανους με τη διεθνή καριέρα του, τα τελευταία χρόνια είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα οποία αντιμετώπιζε με αξιοπρέπεια. Στα 83 του, λόγω των οικονομικών προβλημάτων, ζούσε με την γυναίκα του – σύμφωνα με πληροφορίες – σε ένα κοντέινερ στην περιοχή της Κορινθίας.

Μάλιστα, λίγο καιρό πριν, η ΔΕΗ του είχε κόψει το ρεύμα και τότε το υπουργείο Πολιτισμού είχε προθυμοποιηθεί να πληρώσει την οφειλή. Πέραν τούτου, όμως, ουδέν! Σήμερα εξακολουθεί να ζει με μια πενιχρή σύνταξη που δεν ξεπερνά τα 600 ευρώ και δεν τον φτάνει να καλύψει ούτε τις βασικές του ανάγκες.

Η σύζυγος, η οικογένεια και οι φίλοι του περιμένουν τώρα ένα θαύμα καθώς ακόμη και οι γιατροί έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στον Θεό…

Με πληροφορίες από patkiout.gr