Δε. Μάι 16th, 2022

Στάση εργασίας στον ΟΤΕ τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Εργασίας, τριμερής συνάντηση (υπουργείο, διοίκηση ΟΤΕ, εργαζόμενοι) με αφορμή τα εργασιακά ζητήματα που έχουν οδηγήσει τους εργαζόμενους στον όμιλο σε κινητοποιήσεις. Στα πλαίσια αυτά η ΟΜΕ-ΟΤΕ ανακοίνωσε συγκέντρωση έξω από το υπουργείο και στάση εργασίας.Remaining Time-0:39FullscreenUnmute

Συγκεκριμένα η ομοσπονδία αναφέρει ότι: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου ΟΤΕ που γυρίζοντας την πλάτη σε κάθε μορφής εργοδοτική πίεση συμμετείχαν μαζικά σε όλες τις αγωνιστικές –απεργιακές μας κινητοποιήσεις. Στη σημερινή μας απεργιακή κινητοποίηση ξεχώρισε η έντονη δράση γνωστού μεγαλοστελέχους της εταιρείας, που έφτασε στο σημείο να θεωρεί ότι μπορεί να δίνει εντολές στα όργανα Προστασίας του Πολίτη, που έφτασαν στο σημείο για να περιφρουρήσουν την τάξη. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε και όλη την ελληνική κοινωνία που βρίσκεται δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα, κάνοντας των αγώνα μας αγώνα της για έναν Όμιλο ΟΤΕ δίπλα στον πολίτη με καλύτερες, ποιοτικότερες και φθηνότερες υπηρεσίες. Κρατάμε και την επόμενη εβδομάδα τη σημαία του αγώνα ψηλά με συνελεύσεις και ενημερώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στη στάση εργασίας στις 13/01/2020 και να δώσουν δυναμικό παρών έξω από το Υπουργείο Εργασίας στις 12:00 όπου λαμβάνει χώρα η τριμερής. Καλούμε ΓΣΕΕ, Ομοσπονδίες και Συλλόγους να είναι μαζί μας σε αυτή τη συγκέντρωση, ώστε να ενώσουν τις φωνές τους με τη φωνή μας απέναντι στην αδικία που βιώνουμεκαι το δυσοίωνο μέλλονπου σχεδιάζουν. Το δίκαιο θα επικρατήσει».