Σα. Μαρ 25th, 2023

Σταυρέλης: Aκυρώθηκε για λόγους δημοσίου συμφέροντος ο περιβόητος διαγωνισμός προμήθειας τροφίμων του Δήμου

Κοινοποίηση ειδήσεων

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΑ.
ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 755.000 € ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΟΡΟΥΣ
-Επιτέλους ακυρώθηκε για λόγους δημοσίου συμφέροντος ο περιβόητος διαγωνισμός προμήθειας τροφίμων του Δήμου προϋπολογισμού 755.000 €, που είχε ξεκινήσει το 2018 και πέρασε από 40 κύματα με ενστάσεις κλπ.
-Η Οικονομική Επιτροπή κατά πλειοψηφία έκρινε ασύμφορο το αποτέλεσμα της τεράστιας έκπτωσης 1% σε μερικά είδη και μηδενική 0% στα υπόλοιπα.
-Μόνο μία προσφορά είχε προκριθεί και αναδείχθηκε τελικά.
-Να γιατί φώναζα προεκλογικά, φώναζα μετεκλογικά και θα συνεχίσω να φωνάζω για ανοικτούς διαγωνισμούς, χωρίς απαγορευτικούς όρους συμμετοχής.
-Δεκτή έγινε η πρόταση που είχα καταθέσει να μπορούν να συμμετέχουν στο νέο διαγωνισμό και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται μόνο σε ένα είδος τροφίμων (είδη κρεάτων, οπωρολαχανικά, είδη παντοπωλείου, γαλακτοκομικά, είδη αρτοποιείας, είδη ιχθυοπωλείου), με διαχωρισμό των τμημάτων αυτών στη μελέτη ανά κατηγορία.
-Άλλωστε έτσι γινόταν μέχρι το 2014 στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου και υπήρχαν πολλοί και διαφορετικοί Κορίνθιοι ανάδοχοι προμηθευτές ανά είδος (Πιέτρης, Σταματόπουλος, Λογοθέτης, Σκάζας, κλπ) με διαγωνισμό βεβαίως.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr