Κυ. Ιούλ 21st, 2024

Στην Αρκαδία ψάχνουν τον δραπέτη από τις φυλακές Κορίνθου – Πάτησε το μπουτόν και έφυγε σαν κύριος από την κεντρική είσοδο! (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στην Αρκαδία επικεντρώνονται οι έρευνες της αστυνομίας για την σύλληψη του επικίνδυνου κακοποιού, Δ. Π που απέδρασε χθες (11/11) από τις φυλακές Κορίνθου.

Ο 45χρονος φαίνεται πως απέδρασε βάσει οργανωμένου σχεδίου και με την βοήθεια συνεργών του. Το μεσημέρι της Πέμπτης (11/11), ενώ έκανε εργασίες κοντά στο θυρωρείο των φυλακών, είδε τον σωφρονιστικό υπάλληλο να απομακρύνεται, πάτησε το μπουτόν η κεντρική είσοδος άνοιγε διάπλατα και έφυγε σαν κύριος. Εξω από τις φυλακές τον περιμένε ο συνεργός του με αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Οταν ο σωφρονιστικός υπάλληλος αντιλήφθηκε την απόδραση του «ελαιοχρωματιστή» σήμανε συναγερμός. Κλιμάκια της Α. Δ Κορινθίας, της Ασφάλειας και της Τροχαίας έστησαν παντού μπλόκα αλλά δεν εντόπισαν το αυτοκίνητο με τον δραπέτη. Για την απόδραση συνελήφθη ο σωφρονιστικός υπάλληλος του θυρωρείου και ο αρχιφύλακας βάρδιας.

Ο 45χρονος απατεώνας, σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order» είχε δύο ένοπλες συμπλοκές με αστυνομικούς κοντά στο σπίτι του στους Αγίους Θεοδώρους. Η πρώτη τον Απρίλιο του 2018 όταν μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών κατάφερε να διαφύγει, και η δεύτερη τον Φεβρουάριο του 2020, όταν επιστρατεύτηκε η ΕΚΑΜ, τον τραυμάτισε μετά από ένοπλη συμπλοκή και του πέρασε χειροπέδες.