Τρ. Ιούν 28th, 2022

Στην Κέρκυρα ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης – Αποκλειστικές εικόνες και βίντεο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Περιοδεία σε Άρτα και Κέρκυρα πραγματοποιεί από σήμερα Σάββατο ο Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από υπουργικό κλιμάκιο. Θερμή υποδοχή από τους πολίτες.

Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες και βίντεο που εξασφάλισε το korinthostv

Στο νησί των Φαιάκων,με τη συνοδεία υπουργών, έφτασε πριν από λίγα λεπτά. Ο Πρωθυπουργός θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορείς. Το απόγευμα θα εγκαινιάσει την έναρξη των εργασιών του Kassiopi Project στον Ερημίτη.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκε πλήθος κόσμου οι οποίοι έσπευσαν να τον χειροκροτήσουν, ενώ είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με πολλούς πολίτες.

ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης

Πρώτη στάση του πρωθυπουργού στο νησί είναι το Αχίλλειον, όπου τον κ. Μητσοτάκη θα συνοδεύει η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη. Κατόπιν θα ακολουθήσει συνάντηση με την περιφερειάρχη Ιονίων νήσων Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου στα γραφεία της Περιφέρειας στις Αλυκές, ενώ το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τους δημάρχους του νησιού, στο Παλιό Δημαρχείο της Κέρκυρας San Giacomo.

Νωρίς το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και αμέσως μετά θα έχει συνάντηση με εμπορικούς φορείς του νησιού στο Επιμελητήριο της Κέρκυρας.

Το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας και στη συνέχεια θα μεταβεί στο μουσείο του Ιωάννη Καποδίστρια.

Η σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κέρκυρα θα ολοκληρωθεί με την παρουσία του σε εκδήλωση για την έναρξη των εργασιών του Kassiopi Project στον Ερημίτη, στην Κασσιόπη.

Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν επίσης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Τουρισμού Χ. Θεοχάρης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων – Βιομηχανίας και Εμπορίου Νίκος Παπαθανάσης, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων Μανώλης Γραφάκος, ενώ από χθες το απόγευμα βρίσκεται στο νησί ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, που είχε συναντήσεις αρχικά με την δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων Μερόπη Υδραίου και στην συνέχεια με την περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου.