Δε. Ιούλ 22nd, 2024

Στην Κορινθία ο Παύλος Γερουλάνος

‘Ô Ò˛ÙÔ debate Ù˘Ì ÙÂÛÛ‹Ò˘Ì ıÔ¯Áˆfl˘Ì „È· ÙÔÌ ƒfiÏÔ ÙÁÚ ¡ËfiÌ·Ú. œÈ –·˝ÎÔÚ √ÂÒÔı΋ÌÔÚ, ÕflÍÔÚ ”Ԉȷ͸Ú,  ˛ÛÙ·Ú Ã·ÍÔ„È‹ÌÌÁÚ Í·È Õ‹ÛÔÚ «ÎÈÔ¸ÔıÎÔÚ ··ÌÙÔ˝Ì Û ÍÔÈÌ›Ú ÂÒ˘ÙfiÛÂÈÚ ÂÌ˛ ÙÁÌ ÛıÊfiÙÁÛÁ ÛıÌÙÔÌflÊÂÈ Á ÷҄·ÒflÙ· –ÔıÒÌ‹Ò·, ‘ÂÙ‹ÒÙÁ 6 ÷‚ÒÔı·ÒflÔı 2019. (EUROKINISSI// ”‘≈À…œ” Ã…”…Õ¡”)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στην Ηλεία και την Κορινθία θα περιοδεύσει, το Σάββατο 27 Νοεμβρίουο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος.

Πιο συγκεκριμένα, θα κατευθυνθεί προςΚρέστενα, όπου στις 9:00θα έχει συνάντηση στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Σάκη Μπαλιούκο και κατόπινθα συνομιλήσει με στελέχη του κόμματος και υποστηρικτές του,στο καφέ AkisAlchemyστις 09:30.

Στη συνέχεια ο Παύλος Γερουλάνος θα βρεθεί στην Αμαλιάδα, στις 11:30, όπου θα περιοδεύσει στην πόλη και θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Ήλιδας, Γιάννη Λυμπέρη και στελέχη, στο καφέMarrone, στις 12:30.

Το απόγευμα στις 17:00, θα επισκεφτεί την Ανδραβίδα, όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Γιάννη Λέντζα και υποστηρικτές της υποψηφιότητας του, στοκαφέ Vampra.

Στις 19:30, ο Παύλος Γερουλάνος θα βρίσκεται στην Λυκοποριά Κορίνθου, όπου θα συναντηθεί με στελέχη του Κινήματος Αλλαγής.