Τε. Ιούν 29th, 2022

Στη Γκούρα Κορινθίας θα πάει για Κούλουμα ο Αλέξης Τσίπρας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στη γραφική Γκούρα Κορινθίας με φίλους θα βρεθεί για τα Κούλουμα σύμφωνα με αποκλειστικές και απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ο τέως πρωθυπουργός θα επιδιώξει να αποδράσει έστω και για μερικές ώρες από την Αθήνα, αφήνοντας κατά μέρος την καθημερινότητα και τις πολιτικές υποχρεώσεις. Εάν μάλιστα ευνοήσει ο καιρός να δοκιμάσει, γιατί όχι, να πετάξει και χαρταετό όπως το έχει πράξει και παλαιότερα.

Η Γκούρα είναι ένα μικρό ορεινό χωριό, κτισμένο στις πλαγιές του όρους Κυλλήνη (Ζήρεια) σε υψόμετρο 1.200 μέτρων νοτιοδυτικά της Κορίνθου, με μόνιμους κάτοικους περίπου 250 άτομα, κάτι που σημαίνει ότι ο κ. Τσίπρας θα επιδιώξει την απομόνωση.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι εάν και κατά πόσο θα συναντηθεί στην Κορινθία και με τον φίλο του τέως υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, ο οποίος διατηρεί εξοχικό στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, αν και η απόσταση μεταξύ των δύο περιοχών δεν είναι κοντινή, καθότι απέχουν γύρω στα 100 χιλιόμετρα, ήτοι μιάμιση ώρα δρόμο με το αυτοκίνητο.